ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Λένε ότι πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα υπάρχει μια επιτυχημένη γυναίκα που τον στηρίζει.

Ο διάσημος ηθοποιός Brad Pitt απέδειξε πως η αγάπη του για τη γυναίκα του Angelina Jolie είναι αληθινή και ανιδιοτελής.

Ο Brad στηρίζει την διάσημη γυναίκα του από την πρώτη στιγμή και το γράμμα που της έγραψε και σας παραθέτει το Stroumfaki.org το δείχνει περίτρανα.

Μόλις διαβάσετε το γράμμα θα καταλάβετε τι σημαίνει αληθινή αγάπη.

Διαβάστε τα συγκλονιστικά του λόγια:

"Η γυναίκα μου αρρώστησε. Ήταν συνεχώς νευρική λόγω πολλών προβλημάτων, από το χώρο της δουλειάς της, από προσωπικά της θέματα, από κάποιες αποτυχίες της, αλλά και από τα παιδιά μας. Έφτασε στα 35 της να ζυγίζει μόλις 40 κιλά. Έκλαιγε συνεχώς, ήταν μια πολύ δυστυχισμένη γυναίκα.

Υπέφερε από συνεχείς πονοκεφάλους, πόνους στο στήθος και νευρόπονους στην πλάτη και τα πλευρά της. Δεν κοιμόταν καλά, κάποιες λίγες ώρες μόνο το πρωί. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, κουραζόταν πολύ γρήγορα. Η σχέση μας κόντευε να διαλυθεί.

Η ομορφιά της άρχισε να την εγκαταλείπει, είχε σακούλες κάτω από τα μάτια της, ενώ είχε σταματήσει να περιποιείται τον εαυτό της. Αρνιόταν αμέσως κάθε πρόταση για δουλειά και κάθε ρόλο. Είχα απελπιστεί και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το διαζύγιο. Ξαφνικά όμως, αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Είχα την πιο όμορφη γυναίκα στον πλανήτη, είδωλο των ανδρών και γυναικών κι εγώ ήμουν αυτός που άφηνε να κοιμάται δίπλα της και να την αγκαλιάζει. Άρχισα να τη γεμίζω με φιλιά, λουλούδια και όμορφα λόγια. Δεν έπαυα συνέχεια να της εκδηλώνω την ικανοποίησή μου που υπήρχε στη ζωή μου. Της έπαιρνα δώρα και γενικά ζούσα μόνο για εκείνη. Τα πάντα στρέφονταν γύρω από αυτήν. Την έλεγα πάντα μπράβο όταν ήμασταν οι δυο μας, αλλά και μπροστά στους φίλους μας.

Και ναι, η Angelina άνθισε. Πήρε πάλι τα κιλά της, έγινε ήρεμη και με αγάπησε περισσότερο από ποτέ. Δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να αγαπήσει τόσο. Από όλη αυτή την ιστορία, κατάλαβα πως η γυναίκα είναι η αντανάκλαση του άντρα της. Αν την αγαπήσεις μέχρι τρέλας, έτσι θα σε αγαπήσει κι αυτή.

Brad Pitt"
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top