ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ψάχνοντας την Μελίνα στην θάλασσα, ο Αχιλλέας δεν προσέχει ότι το ρεύμα παρασύρει τη βάρκα του. Στη προσπάθειά του να βρει τρόπο διαφυγής απ' τη βραχονησίδα, τραυματίζεται άσχημα. Η απουσία του γίνεται αντιληπτή απ' τους Ματθαίους κι η αγωνία τους για την διπλή εξαφάνιση πλέον, κορυφώνεται.
Η Αλίκη, τους κάνει όλους μαλλιά-κουβάρια κι ο Μηνάς με τον Πάτροκλο, έρχονται στα χέρια. Ο Μάρκος, ζητάει τη μεσολάβηση της Δάφνης, για να καταλαγιάσει το μίσος του Σήφη και της Αναστασίας απέναντι στον πατέρα τους. Ο Μανωλιός κι η Κωνσταντίνα ξανασμίγουν.
Ο Ματθαίος κι η Αναστασία, συναντιόνται τυχαία στου Διαμαντή και τα βλέμματά τους μαρτυρούν, ότι ο έρωτάς τους εξακολουθεί να 'ναι ζωντανός. Η εξάρτηση της Αγγελικής, οδηγεί τον Σήφη στην απόφαση να την κρατήσει έγκλειστη σπίτι της, μακριά απ' το παιδί τους έως ότου αποτοξινωθεί εντελώς.
Κι ενώ στην Κύπρο, η Χριστίνα συμμαχεί με την Ευρυδίκη, με κοινό σκοπό την εξόντωση των Ματθαίων. Στη Κρήτη, ο Πάτροκλος αποφασίζει να ψάξει μόνος του ανοιχτά στο πέλαγο την Μελίνα και τον Αχιλλέα.....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top