ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Μεγάλες προσπάθειες για να κάνει διπλό «χτύπημα» με τους δύο έμπειρους Έλληνες άσους καταβάλλει σύλλογος από τη Super League που έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν!

Μετά την απόφαση της UEFA να θέσει εκτός Γιουρόπα Λιγκ τον Πανιώνιο, το ευρωπαϊκό εισιτήριο πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως είναι φυσικό, αλλάζει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τον "Άγιαξ της Ηπείρου", ο οποίος στις 14 Ιουλίου θα ξεκινήσει το εκτός συνόρων ταξίδι του, καθώς θα αναμετρηθεί με το νικητή του ζευγαριού του Α΄ γύρου ανάμεσα στη νορβηγική Οντς και τη φινλανδική Μάριεχαμν.

Οι Γιαννιώτες, λοιπόν, θέλουν να ενισχυθούν σημαντικά αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να εμφανιστούν δυνατοί και γιατί όχι να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στη διοργάνωση. Τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΣ είναι πολλά, ενώ όπως έμαθε ο Σκύλος εξετάζονται και δύο περιπτώσεις που αφορούν παίκτες με βαρύ βιογραφικό.  

Τον τελευταίο καιρό σιγοψιθυρίζεται στα Γιάννινα ότι ο ΠΑΣ συζητεί τόσο με τον Γιάννη Μανιάτη, όσο και με τον Σωτήρη Νίνη! Είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι Γιαννιώτες θέλουν προσθήκες ποδοσφαιριστών που έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία, είναι γνώστες του ελληνικού πρωταθλήματος και μπορούν να βοηθήσουν στους νέους στόχους της ομάδας. Και το προφίλ των δύο συγκεκριμένων παικτών ταιριάζει γάντι στο πλάνο των Ηπειρωτών.

Ο Γιάννης Μανιάτης την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Σταντάρ Λιέγης, όπου είχε 8 συμμετοχές (με 2 γκολ) και κατέκτησε το Κύπελλο Βελγίου, ενώ ο Σωτήρης Νίνης είχε 13 συμμετοχές με τη Σαρλερουά και βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Μετά την παραχώρηση του Σταύρου Τσουκαλά στον Αστέρα Τρίπολης, η περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη φαντάζει ιδανική για τον ΠΑΣ, αφού η ομάδα χρειάζεται έναν αμυντικό χαφ κορυφαίου επιπέδου. Η περίπτωση του "ερυθρόλευκου" άσου, όμως, είναι περισσότερο σύνθετη απ΄ ότι του πρώην "πράσινου", ο οποίος πάντα είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί στον ΠΑΣ θέλουν να τον πάρουν ως ελεύθερο, ενώ ως γνωστόν ο Γιάννης Μανιάτης ανήκει στον Ολυμπιακό και ενδεχομένως μετά την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος δεν τον υπολόγιζε, να τεθεί ξανά στα πλάνα του νέου προπονητή, Βίκτορ Σάντσεθ. 

Τις επόμενες ημέρες σίγουρα θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις στα δύο ανοικτά μέτωπα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η διοίκηση του ΠΑΣ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρώσει μία τουλάχιστον μεγάλη μεταγραφή.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top