ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Ποιος ποδοσφαιριστής συνδέθηκε έντονα με την "Ένωση" αλλά και με τους Θεσσαλονικείς και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να τον κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες;

Από την Κύπρο αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησης του Κωνσταντίνου Λαΐφη από την Ανόρθωση. Το επιβεβαίωσε η κυπριακή ομάδα.

Ο παίκτης που απασχολεί την ΑΕΚ και η κυπριακή ομάδα απέρριψε την υψηλή πρόταση της Αούστρια Βιέννης, φαίνεται πως έχει προσελκύσει και τον Ολυμπιακό.

Αναμφισβήτητα, ο Λαΐφης είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου και οι Πειραιώτες όπως γράφεται ξεκίνησαν επαφές με την Ανόρθωση για τον 23χρονο άσο.

Οπως υποστηρίζουν στην Κύπρο θα βρεθεί στη Λευκωσία, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Πάντως, ο Λαΐφης έχει ρήτρα στα 600.000 ευρώ...

Το επιβεβαίωσε και η Ανόρθωση

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μίτρου μιλώντας στο protathlima.com ανέφερε: «Είναι γεγονός πως είμαστε σε συζητήσεις για την περίπτωση του Κωνσταντίνου με τον Ολυμπιακό. Αυτή την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω αφού οι δυο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις»

Στην Κύπρο λένε ότι είναι μάλλον θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη αφού ο Ολυμπιακός είναι πολύ ζεστός για την απόκτηση του και είναι έτοιμος να καταβάλει την ρήτρα του.
Ολυμπιακός για Λαΐφη!
Πηγή: sdna.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top