ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι επιτυχία του Παντελή Παντελίδη, ακόμη και μετά τον θάνατο του έχουν κατακλύσει όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα κέντρα διασκέδασης!

Ο καλλιτέχνης, άφησε πίσω του την μεγαλύτερη κληρονομιά του που δεν είναι άλλη από τις μεγάλες δημιουργίες του, όπου μέσα από αυτές ο κόσμος πάντα θα τον θυμάται! Χθες λοιπόν, στο show του X-Factor, ένας παίκτης από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα, ο Πιλάτος ερμήνευσε ένα αγαπημένο κομμάτι του Παντελίδη, «Πίνω από εκεί ψηλά για εσένα». Το παιδί μόλις τελείωσε το τραγούδι, ξέσπασε σε κλάματα και όπως είπε ο ίδιος «Κλαίω επειδή ο Παντελής έφυγε!»

Την ίδια στιγμή, άνθρωποι από την γειτονιά του Παντελή Παντελίδη στην Ν.Ιωνία, μεταφέρουν στο Youweekly.gr πως η μητέρα του καλλιτέχνη, κ.Αθηνά, βλέποντας αυτό το στιγμιότυπο ξέσπασε σε δάκρυα! Από την μία αναπόλησε τις όμορφες στιγμές με το παιδί της, και από την άλλη ένιωσε τεράστια συγκίνηση, που όλοι τον τιμούν ακόμη και μετά τον θάνατό του! Η αγάπη του κόσμου, ακόμη και τώρα, της δίνει δύναμη για να συνεχίσει… Ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος προσπαθούσε να την ηρεμήσει και να κρύψει την συγκίνηση του για να μην χειροτερέψει η κατάσταση…

Και οι δύο αποχώρησαν από την καφετέρεια, όπου διατηρεί η οικογένεια και πήγαν σπίτι τους. Η μητέρα έβλεπε και ξαναέβλεπε το συγκεκριμένο απόσπασμα! «Παιδί μου…» , ήταν τα λόγια της λίγο πριν φύγει… «Το παιδί μου…». Ράγισαν οι καρδιές όλων που άκουσαν την κ.Αθηνά να μιλάει έτσι…Ο πόνος της είναι αβάσταχτος και μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια δεν θα μπορέσει να ηρεμήσει!

Πηγή: youweekly.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top