ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ζεστό και υγρό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις και
κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή 29 Μαΐου 2016. Κατά τις θερμές ώρες της ημέρας μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα ορεινά των περιοχών που συνορεύουν με τη Βουλγαρία. Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν την ήπια μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 12 έως 31 στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 12 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 28 στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα διατηρηθεί το βορειοδυτικό ρεύμα με τις εντάσεις του να φτάνουν τα 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top