ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ήταν όμορφη, αλλά που το έκρυβε τέτοιο κορμί;

Τρελαίνει κόσμο η φοιτήτρια που μένει κοντά στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, με τον ανδρικό πληθυσμό της γειτονιάς, να… παραμιλά όταν την βλέπει στο μπαλκόνι να κάνει βόλτες.

Ήταν να μην μπουν οι ζέστες και η μελαχρινή φοιτήτρια που μένει σε μία πολυκατοικία στην οποία είναι ένοικοι αρκετοί ακόμα φοιτητές, σε έναν δρόμο μάλιστα που είναι αρκετά πυκνοκατοικημένος με το ένα μπαλκόνι να βλέπει τι άλλο, έχει τραβήξει άθελα της τις εντυπώσεις και τα βλέμματα.
Η νεαρή, πέρα από τα φυσικά σωματικά προσόντα που διαθέτει, είναι επιπλέον ιδιαίτερα γυμνασμένη, έχοντας σφριγηλό κορμί, καθώς ένα από τα αγαπημένα της χόμπι είναι να πηγαίνει στο γυμναστήριο που υπάρχει κοντά στην γειτονιά της.
Έτσι, τώρα που έχουν μπει για τα καλά οι ζέστες και κυκλοφορεί με άνετα ρούχα, μένοντας για αρκετές ώρες στο μπαλκόνι της ή αφήνοντας τα παντζούρια ανοικτά, έχει ανεβάσει το θερμόμετρο ακόμα περισσότερο για τους άνδρες της γειτονιάς.
Οι τελευταίοι ασφαλώς είχαν εντοπίσει και τους χειμερινούς μήνες ότι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μένει μία όμορφη νεαρή κοπέλα που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπολόγιζαν ότι το γλυκό αυτό κορίτσι, κρύβει ένα τόσο καuτό κορμί.
Να λοιπόν που μπήκαν οι ζέστες και η υπέροχη αυτή αλήθεια ξεπρόβαλλε μπροστά τους για να τους αναστατώσει. Και ακόμα δεν έχουμε μπει καν στο καλοκαίρι…
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top