ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ένωσης είχε εντονη λογομαχία με Ισπανό ποδοσφαιριστή της ομάδας, ο οποίος πλέον προπονείται μόνος του και αποτελεί ξένο σώμα στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο.


Την Κυριακή ο Στέλιος Μανωλάς ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό των ημιτελικών του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ένωσης έθεσε εκτός μάχης τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Άρθο (τον οποίο όπως σας ενημερώσαμε έκοψε δεύτερη συνεχόμενη φορά), Πλατέλλα, Σοϊλέδη και Κορδέρο.

Ο Πλατέλλας είναι ανέτοιμος, ενώ Σοϊλέδης και Άρθο δεν συμπεριελήφθησαν για λόγους τακτικής. Η περίπτωση του Κορδέρο όμως είναι ξεχωριστή. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Ισπανός αμυντικός μέσος είχε έτονη λογομαχία με τον Στέλιο Μανωλά στην προπόνηση του Σαββάτου. Γι'αυτό, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Δικεφάλου έδωσε εντολή να γυμναστεί ατομικά την Κυριακή και δεν τον πήρε μαζί του στο Περιστέρι.

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι ο Κορδέρο αποτελεί ξένο σώμα στην ΑΕΚ. Προκάλεσε με τη συμπεριφορά του και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της διοίκησης, η οποία θα πάρει και την απόφαση για το μέλλον του. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο τύπος κάνει πειθαρχικό παράπτωμα. Είχε επιδείξει ξανά εριστική συμπεριφορά την προηγούμενη φορά που ο Στέλιος Μανωλάς είχε αναλάβει το τιμόνι της ομάδας. Συνέβη μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, δεν είχε βγει στο γήπεδο μαζί με τον Άρθο για προπόνηση (μαζί με όσους δεν έπαιξαν) και αμφότεροι δέχτηκαν πρόστιμο.  Σημεωτέον, ότι ο Ισπανός έχει συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους” μέχρι τον Ιούνη του 2017.
Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top