ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Μια είδηση που δεν μπορεί παρά να απογοητεύσει τους φίλους του Ολυμπιακού...

Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα αγωνιστεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ολυμπιακός, καθώς σήμερα ξεκαθάρισε ένα από τα μέτωπα που περίμεναν οι Ερυθρόλευκοι.

Κι αυτό γιατί, η Ντιναμό Κιέβου με την σημερινή της νίκη κατέκτησε το πρωτάθλημα Ουκρανίας και θα αναγκάσει τους Πειραιώτες να αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους στον τρίτο προκριματικό γύρο των πρωταθλητών στις 26/27 Ιουλίου και 2/3 Αυγούστου (κλήρωση στις 15 Ιουλίου).

Αν περάσει, θα παίξει στα playoffs των πρωταθλητών στις 16/17 και 23/24 Αυγούστου (κλήρωση στις 5 Αυγούστου). Αν αποκλειστεί, θα παίξει στα playoffs του Europa League στις 18 και 15 Αυγούστου (κλήρωση στις 5 Αυγούστου).

Η μόνη ελπίδα αν και μηδαμινή για να μπει απευθείας στους ομίλους, είναι να κατακτήσει η Λίβερπουλ το Europa League, η Σίτι το Τσάμπιονς Λιγκ και να βγει στην πρώτη τριάδα της Premier League η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Κι αν για τα πρώτα υπάρχουν εφικτές ελπίδες, για το τελευταίο σενάριο είναι σχεδόν απίθανες, καθώς οι "κόκκινοι" είναι στο -9 από την τρίτη θέση, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν στην Αγγλία.

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top