ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ποιον ποδοσφαιριστή, με πολύ μεγάλο συμβόλαιο,
έχει ζητήσει στον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος κόουτς και ποιες ευρωπαϊκές ομάδες πρέπει να «ανταγωνιστούν» οι Πειραιώτες.

Ο Μάρκο Σίλβα, παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε προς το πρόσωπό του από ομάδες του εξωτερικού και κυρίως από την Πόρτο, εδώ και καιρό φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μείνει στο Λιμάνι και για αυτό ήδη έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν διαρρεύσει, ο Πορτογάλος κόουτς έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός μέσου από το… πάνω ράφι, αφού πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Καμπιάσο και Κασάμι.

Ήδη λοιπόν, το πρώτο όνομα που βγήκε είναι αυτό του Μιγκέλ Βελόσο, που αποχωρεί από την Ντιναμό Κιέβου και ήδη «ψάχνεται» για Ευρώπη. Η περίπτωση του όμως δεν είναι εύκολη, καθώς ήδη πολλές ομάδες, με …μεγάλα πορτοφόλια, έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, στην Τουρκία αναφέρουν πως ο Βελόσο βρίσκεται στην λίστα των υποψηφίων για αντικαταστάτης του Μεϊρέλες που θέλει να φύγει από τη Φενέρ, ενώ οι Τούρκοι «τσεκάρουν» και τον Μιλιβόγεβιτς του Ολυμπιακού, τον οποίο ήθελαν και πέρυσι, όμως θυμίζουμε πως ο Σίλβα έθεσε βέτο για να μην φύγει από την ομάδα.

Η Φενέρ ωστόσο δεν είναι το μοναδικό «εμπόδιο» για την περίπτωση του Βελόσο, καθώς… αντίπαλοι του Ολυμπιακού για την συγκεκριμένη μεταγραφή είναι επίσης η Σεβίλλη, η Βαλένθια και η Μονακό!! 

Αν λοιπόν στον Πειραιά είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την συγκεκριμένη μεταγραφή και να κάνουν ακόμα ένα χατίρι του Μάρκο Σίλβα, θα πρέπει ο Βαγγέλης Μαρινάκης να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς ο 29χρονος άσος, εκτός από σύλλογο με ευρωπαϊκές βλέψεις, ψάχνει και ομάδα που θα του πληρώσει ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Στην Ντιναμό μέχρι τώρα οι ετήσιες αποδοχές του έφταναν τα 4 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο… τρελό για τα ελληνικά δεδομένα. Σίγουρα ο μάνατζερ του δεν θα του βρει αυτά τα χρήματα, όμως δεν θα ρίξει και πάρα πολύ το κασέ του.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top