ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Θρήνος στη Σητεία για την είδηση που «πάγωσε» όλη την πόλη, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.

Από τη μια στιγμή στην άλλη το παιχνίδι μετατράπηκε σε τραγωδία όταν ο μικρός Γιώργος που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του μαζί με άλλα παιδάκια βγήκε στο δρόμο για να πιάσει τη μπάλα που είχε πεταχτεί έξω ...

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 4χρονου αγοριού, που χτες το μεσημέρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα όταν παρασύρθηκε απο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 73χρονος, έξω από το σπίτι του στη Σητεία.

Από τη μια στιγμή στην άλλη το παιχνίδι μετατράπηκε σε τραγωδία όταν ο μικρός Γιώργος, που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του  μαζί με άλλα παιδάκια βγήκε στο δρόμο για να πιάσει τη μπάλα που είχε πεταχτεί έξω ...

Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα και το παιδί βρέθηκε στις ρόδες του αυτοκινήτου, που εκείνη τη στιγμή περνούσε έξω από το σπίτι του σε κεντρικό σημείο της πόλης. Ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει και το μικρό αγόρι ξεψύχησε πριν φτάσει στο νοσοκομείο.

Η αναπάντεχη απώλεια του αγοριού σκόρπισε θρήνο σε συγγενείς και φίλους της οικογένειας που δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 73χρονο οδηγό.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top