ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ένα δίκτυο διακίνησης νεαρών γυναικών, ακόμα και ανηλίκων έχει στήσει τα δίχτυα του στην περιοχή της Δυτικής Αχαϊας και κυρίως στην περιοχή Λάππα και εντείνει τη δραστηριότητα του κάθε καλοκαίρι λόγω των εποχικών καλλιεργειών που απασχολούν αλλοδαπούς εργάτες.
Το δίκτυο ελέγχεται από την Ρουμανική Μαφία και παρά το γεγονός ότι η υπαίθρια πορνεία και ιδιαίτερα ανηλίκων έχει καταγγελθεί, το κύκλωμα όχι μόνο δεν εξαρθρώθηκε αλλά και όσοι ντόπιοι άνοιξαν το στόμα τους βρέθηκαν μπροστά σε εκφοβισμούς και απειλές.
Στην περιοχή- μας είπαν υπό τον όρο της ανωνυμίας- έφθασε νέα «φουρνιά» γυναικών μεταξύ των οποίων και μία 14χρονη.Πολλές φορές το αλισβερίσι γίνεται μέρα μεσημέρι και οι προαγωγοί και οι πελάτες δείχνουν να αδιαφορούν πλήρως για όσους τους βλέπουν.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ
Η κατάσταση έχει ξεφύγει τόσο που σε κανένα δεν προκάλεσε εντύπωση το προ τριμήνου αιματηρό περιστατικό με την επίθεση με τσεκούρι σε 7χρονη που τραυματίστηκε σοβαρότατα στο κεφάλι και τον ακρωτηριασμό της γιαγιάς της δείχνει πόσο έχει εκτραχυνθεί η κατάσταση στην περιοχή όπου τα περιστατικά του αστυνομικού δελτίου είναι πολύ τακτικά, χωρίς πάντα να καταγγέλλονται τα πάντα, αφού στην περιοχή επικρατεί τρόμος και όποιος τολμά να διαμαρτυρηθεί βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση καρκινοπαθούς γυναίκας η οποία διαμαρτυρήθηκε για τα συμβαίνοντα σε γειτονικό σπίτι όπου έμεναν Ρουμάνοι υπήκοοι και δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της από άτομο που για να μπει… γκρέμισε την πόρτα!
Μια άλλη γυναίκα που πήγαινε να ταΐσει τις κότες της, δέχθηκε αγρια επίθεση σε δρόμο του χωριού για να τις κλέψουν τη χρυσή αλυσίδα!
Η κατάσταση έχει ξεφύγει εδώ και καιρό. Πριν από τρία χρόνια κατά τη διάρκεια έντονης αντιπαράθεσης για άγνωστους λόγους ένα νεαρό άτομο, σκότωσε με κατσαβίδι έναν ομοεθνή του.
Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
Η ίδια Μαφία εκμεταλλεύεται γυναίκες από τη Ρουμανία και άλλες χώρες, ενώ τελευταία έχει απλώσει τα δίχτυα της σε ελληνίδες.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε όλοι έβλεπαν τις νυχτερινές ώρες να διακινούνται κορίτσια από έναν εύσωμο Ρουμάνο, γνωστό με το όνομα «Βασίλης».
Όσοι του ζήτησαν το λόγο απειλήθηκαν και σιώπησαν για να μην πάθουν κακό. Στην περιοχή επικρατεί «ομερτά», ο νόμος της σιωπής καθώς όλοι φοβούνται πως αν μιλήσουν θα έχουν αντίποινα.
Στο μεταξύ αίσθηση είχε προκαλέσει στο πανελλήνιο πριν μερικούς μήνες η υπόθεση απαγωγής ανήλικης και το γεγονός ότι ο δράστης ζήτησε από τους γονείς της και τα… ρέστα επειδή αντέδρασαν.
Όπως έγινε γνωστό,  ο δράστης απήγαγε χωρίς τη θέλησή της την 15χρονη κοπέλα την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ την κράτησε μέχρι την επομένη των Χριστουγέννων. Οι γονείς της, μπόρεσαν να την εντοπίσουν και την πήραν σπίτι. Το γεγονός αυτό φαίνεται να εκνεύρισε τον νεαρό, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στους γονείς της. Τελικά οι γονείς της 15χρονης ανέφεραν το γεγονός στην αστυνομία και ο 20χρονος συνελήφθη.
loading...
 
Top