ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Επιστροφή με πολλαπλά νοήματα στον Παναθηναϊκό!

Την ώρα που άπαντες στο "τριφύλλι" περιμένουν τις εξελίξεις με τον Γιάννη Αναστασίου (με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ της παραμονής του Έλληνα τεχνικού), οι "πράσινοι" ετοιμάζονται για μία επιστροφή που θα συζητηθεί!

Και θα συζητηθεί όχι γιατί πρόκειται για κάποιον παίκτη - όνομα, για παράδειγμα, αλλά γιατί αναδεικνύει ένα λάθος που υπήρχε στο τιμ του Παναθηναϊκού, ο Σκύλος το είχε αναδείξει μέσα από θέματά του και, πλέον, φαίνεται ότι το παραδέχονται και στην ομάδα...

Σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ, είναι θέμα ημερών η επιστροφή του Χρήστου Καρβουνίδη στον Παναθηναϊκό, μετά από 13 χρόνια.

Ήταν επικεφαλής φυσικοθεραπείας στο "τριφύλλι", στη συνέχεια είχε το ίδιο πόστο στην ΑΕΚ και σήμερα στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Το πρόβλημα με τον τραυματισμό του Εσιέν και τη... Βαβέλ που υπάρχει ανάμεσα στον γυμναστή του Παναθηναϊκού και το ιατρικό τιμ, αλλά και οι τραυματισμοί άλλων ποδοσφαιριστών (Κλωναρίδης - Νάνο στην προετοιμασία, Σάντσεθ αργότερα κ.λπ.), ανάγκασαν την ΠΑΕ να δει πιο σοβαρά το θέμα.

Παραδεχόμενη ως έναν βαθμό, με την επιστροφή του Καρβουνίδη για να δώσει λύσεις, ότι υπάρχει πρόβλημα στον συγκεκριμένο τομέα...
 
Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top