ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Το αφεντικό του ΠΑΟ μάλλον... ζήλεψε τον ντόρο που έκανε το deal του Σαββίδη με τον Μπερμπάτοφ και ετοιμάζει τη δική του κίνηση που θα ενισχύσει αφάνταστα την ομάδα!

Ο Σαββίδης έκανε την κίνηση του καλοκαιριού με την απόκτηση του Μπερμπάτοφ και δικαίως όλα τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει τις τελευταίες μέρες πάνω στον ΠΑΟΚ και τον Βούλγαρο σούπερ σταρ. Νωρίτερα και ο Ολυμπιακός είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον με το διπλό "χτύπημα" (Ιντέγιε - Ερνάνι) στο φινάλε των μεταγραφών.

Τώρα, λοιπόν, φαίνεται πως ήρθε η ώρα του Αλαφούζου να προκαλέσει ντόρο, με μία κίνηση που θα ενισχύσει αφάνταστα τον σύλλογο, όχι στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά στο οικονομικό. Μπορεί το αφεντικό του Παναθηναϊκού να μην έχει στα σκαριά κάποια μεγάλη μεταγραφή, ωστόσο είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσει μια μεγάλη χορηγική συμφωνία!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΠΑΕ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ένα πολύ γνωστό και μεγάλο οργανισμό, ο οποίος επιθυμεί να διαφημίσει, μέσω του Τριφυλλιού, ένα κομμάτι του, προσφέροντας στο σύλλογο ένα διόλου ακαταφρόνητο ποσό, που θα βοηθήσει να μειωθεί η χασούρα, μετά τον οδυνηρό ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Η ανακοίνωση της συγκεκριμένης συμφωνίας από πλευράς Παναθηναϊκού δε θα προκαλέσει πολλή συζήτηση μόνο για το ποσό που θα μπει στα ταμεία του συλλόγου, αλλά και για άλλο λόγο που θα γίνει γνωστός μόλις δημοσιευτεί το deal. Λίγη υπομονή...

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top