ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Στον "αέρα" βρίσκονται εκατοντάδες ομογενείς αλλά και...
άλλοι επιβάτες που επέλεξαν την νεοσύστατη Sky Greece για τις διακοπές τους ή τις μετακινήσεις τους σε Ελλάδα, Καναδά, Κροατία και Ουγγαρία. Την τελευταία εβδομάδα είχαν παρουσιαστεί καθυστερήσεις και συμπτήξεις πτήσεων οι οποίες - σύμφωνα με την διοίκηση - οφείλονταν σε τεχνικά προβλήματα που είχαν προκύψει.

Την Τετάρτη από Αθήνα και την Πέμπτη από Θεσσαλονίκη δεν πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες πτήσεις με τους περισσότερους επιβάτες να το αντιλαμβάνονται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στο αεροδρόμιο καθώς η εταιρεία δεν φρόντησε να τους ενημερώσει.
Η σελίδα της Sky Greece στο facebook έχει "κατεβεί" ενώ σε μία λιτή και γενικόλογη ανακοίνωση στο site της αναφέρει ότι αναστέλει προσωρινά το σύνολο των λειτουργιών της καθώς αντιμετώπισε σειρά οικονομικών προβλημάτων λόγω της τροπής που πήραν τα πράγματα στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι το λανσάρισμα της Sky Greece έγινε τον Μάιο και η πρώτη ακύρωση πτήσης ήταν τον Ιούλιο καθώς αδυνατούσε να αγοράσει καύσιμα για την πτήση προς Νέα Υόρκη

Η εταιρεία καλεί τους επιβάτες να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα για την εξεύρεση λύσης ενώ σχετική οδηγία έχει αναρτήσει στην σελίδα της στο facebook και η καναδική πρεσβεία στην Αθήνα.

Η Sky Greece αποτελούσε μία προσπάθεια ομογενών από τον Καναδά για την δημιουργία της πρώτης ελληνικής υπερατλαντικής αεροπορικής εταιρείας.

Η αεροπορική εταιρεία δεν έχει δηλώσει τίποτα περισσότερο εκτός του το ότι οι πτήσεις καθυστέρησαν λόγω “επιχειρησιακών λόγων”. Οι εξοργισμένοι επιβάτες εκδηλώνουν τώρα την οργή και την απογοήτευσή τους μέσω μιας ομάδας που ονομάζεται “SkyGreece troubles”.

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις στο Facebook, ο πατήρ Nicholas θεωρείται ότι απάντησε σε κάποιον από τους καθηλωμένους επιβάτες στο Skype και εξέφρασε τη λύπη του για την κατάσταση. Οι εξοργισμένοι επιβάτες πιστεύουν ότι η αεροπορική εταιρεία δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της και αποφεύγει επιτακτικά μέτρα για τον τερματισμό της ταλαιπωρίας των πελατών της.

Υπάρχουν φήμες σχετικά με πτώχευση που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει σχετικό.
loading...
 
Top