ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Μετά την επιστροφή από τις καλοκαιρινές της διακοπές,
η Τατιάνα Στεφανίδου προετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο της τηλεοπτικό στοίχημα μέσα από τη συχνότητα του Epsilon. Η παρουσιάστρια, η οποία αποτελεί σταθερή αξία στο χώρο, θα βρίσκεται φέτος στην απογευματινή ζώνη, και συγκεκριμένα από τις 16.00 έως και τις 18.45.

Σήμερα, η ίδια φωτογραφίζεται για το νέο πρόγραμμα του σταθμού και παρουσίασε στους διαδικτυακούς της φίλους το ολοκαίνουριο look της. Η Τατιάνα τόλμησε, όχι μόνο να αλλάξει τον τόνο, αλλά και το μήκος των μαλλιών της. «My new look by @nikolasvill @epsilon_tv #epsilontv #neoprogramma», έγραψε στη λεζάντα και ανήρτησε την παρακάτω φωτογραφία.

Όπως θα παρατηρήσετε, η παρουσιάστρια ανανέωσε το χρώμα τους, φωτίζοντας λίγο τη ρίζα τους, ενώ τα έκοψε κιόλας. Ο υπεύθυνος γι’ αυτό το look, Νικόλας Βιλλιώτης, δήλωσε στο tlife: «Κάθε αλλαγή που κάνουμε με την Τατιάνα γίνεται σε πλήρη συνεργασία και αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη! Σήμερα, δεν είχα στο μυαλό μου ότι πηγαίνω να κάνω και κούρεμα στην Τατιάνα. Είχα στο μυαλό μου ότι πάμε να φρεσκάρουμε το χρώμα αλλά η ίδια είχε μια τρομερή διάθεση για ανανέωση και αλλαγή. Και τελικά το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε! Και είναι αποτέλεσμα όλης αυτής της ελευθερίας, όπως είπα που σου αφήνει, αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι υιοθετεί πολύ εύκολα ό,τι κάνει και το κάνει τόσο δικό της ώστε νομίζεις ότι το είχε πάντα!».
loading...
 
Top