ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Μετά την αρπαγή του Φινμπόγκασον, ο Ολυμπιακός φέρεται ότι ετοιμάζεται για νέο χτύπημα στον ΠΑΟΚ και μάλιστα με καλό ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Δικέφαλο!

Ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει στον ΠΑΟΚ αυτό που πάθανε από τον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός επιθετικός βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με τον Δικεφάλο, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν μυστικά και κατάφεραν να κλέψουν τον παίκτη κυριολεκτικά λίγο πριν υπογράψει στους "ασπρόμαυρους".
Τώρα, λίγες ημέρες μετά την αρπαγή του νεαρού φορ, οι Πειραιώτες παρουσιάζονται διατεθειμένοι να "χτυπήσουν" ξανά τον ΠΑΟΚ με έναν ποδοσφαιριστή από το υπάρχον ρόστερ του Δικεφάλου!
Όπως αποκαλύπτει η ρουμανική ιστοσελίδα "gsp.ro", οι πρωταθλητές έχουν βάλει στο μάτι τον Ραζβάν Ρατς και ετοιμάζονται να τον αποκτήσουν μόλις μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ! Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ρουμάνος μπακ, που τα έχει σπάσει εδώ και μερικές μέρες με τον Δικέφαλο, προορίζεται από τον Ολυμπιακό για αντικαταστάτης του Αρτούρ Μαζουάκου που οδεύει προς τη Ρόμα!
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ευσταθούν αυτές πληροφορίες, ωστόσο σε περίπτωση που ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο, τότε θα πρόκειται δεδομένα για μία νέα επικοινωνιακή νίκη του Ολυμπιακού σε βάρος του ΠΑΟΚ, μιας και ο Ρατς είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, αγαπητός στον κόσμο του Δικεφάλου, που αποχωρεί από την ομάδα για αδιευκρίνιστους λόγους.
Και ο ίδιος ο παίκτης, βέβαια, δεν αποκλείεται να θέλει ...εκδικηθεί τον ΠΑΟΚ με μια τέτοια μεταγραφή, καθώς τις τελευταίες μέρες δηλώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί εξοργισμένος με τη συμπεριφορά των "ασπρόμαυρων" προς το πρόσωπό του.

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top