ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Και μετά σου λέει η αναγνώστρια που είναι λίγο παραπάνω καχύποπτη. «Γιατί ρε Γουμενίδη δε βάζεις ονόματα να ξέρουμε;». Η απάντηση είναι μια. Δυστυχώς τα προσωπικά δεδομένα δεν επιτρέπουν τη δημοσιοποίηση ονομάτων. Και κάπως έτσι ξεκινά μια ακόμη ιστορία που αποτελεί εδώ και δυο εβδομάδες αντικείμενο συζήτησης για πολλές παρέες στα Νότια Προάστια. Και όχι μόνο. Βλέπετε απο Σεπτέμβριο ο κόσμος σπάει και απο Γλυφάδα ανεβαίνει Βορειότερα. Κολωνάκι Μαρούσι Κηφισιά.

Αυτά συμβαίνουν όταν είσαι παντρεμένος και μπλέκεις σε… ατασθαλίες! Την «πληρώνεις! Δε γλιτώνεις! Και πόσο μάλλον όταν είσαι διάσημος, ποδοσφαιριστής, ας πούμε, της Εθνικής μας ομάδας…
Όλα ξεκίνησαν καιρό πριν, όταν ο γνωστός έγγαμος μπαλαδόρος, άρχισε να διατηρεί παράνομη σχέση με ξανθό… «μοντέλο» της πιάτσας. Ξέρετε! Απ” αυτές που ψάχνουν για την καλή κι άπαξ και τη βρουν, δεν ξεκολλάνε με τίποτα. Έτσι κι έγινε. Μία απ” τις ξανθές κι εντυπωσιακές «προστατευόμενες» του φωτογράφου Δρούγκα, «τσίμπησε» ένα ωραίο… βράδυ , τον παντρεμένο ποδοσφαιριστή κι αποφάσισε να του αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι, αφήνοντας στην άκρη ακόμα και το τραγούδι, που με τόσο «κόπο» εκτελούσε κυριολεκτικά. Γιατί, τα φράγκα δεν είναι και λίγα, όταν μιλάμε για συμβόλαια Εθνικών ομάδων. Έφταναν και περίσσευαν για την πιτσιρίκα και τις χλιδάτες της απαιτήσεις.
Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως κι ο ποδοσφαιριστής φόβους και λόγους, να τη χωρίσει, οπότε και το έκανε το… σφάλμα. Γιατί; Γιατί όσα επακολούθησαν ωχριούσαν μπροστά στη λέξη «εκδίκηση». Το πρώτο περιστατικό λοιπόν, σημειώθηκε στα Νότια προάστια, όπου και διαμένει ο Εθνικός μας παίχτης. Σμπαράλια το αυτοκίνητο του, εν μέσω μιας νυκτός και κάποιας κρίσης που έπιασε το μοντέλο. Κι αυτή ήτανε μόνο η αρχή, αφού η ξανθιά «αράχνη» είχε και μεγαλύτερα σχέδια.
Επόμενη στάση, Κολωνάκι. Το στέκι του ίδιου αλλά και των φίλων του. Είδε κι απόειδε με τις υστερίες και το σπασμένο αμάξι κι είπε ν” αλλάξει τακτική, τη γνωστή και ως «θα την πέσω στους φίλους σου, για να δεις τι χάνεις». Και το έκανε! Τα φύλλα και τα δέντρα πήρε, δεν άφησε συμπαίκτη για συμπαίκτη. Έλα όμως που τη λέξη «προφύλαξ绨την αγνοούσαν όλοι επιδεικτικά. Τ” αποτελέσματα, αναμενόμενα και σίγουρα δυσάρεστα, αφού έκτοτε τα «αγόρια» μπαινοβγαίνουν σε νοσοκομείο της Συγγρού για θεραπείες και καυτηριασμούς.
Και κάπως έτσι, με μια εκδίκηση, πήρε ολόκληρη «11άδα» στο λαιμό της, η «κυρία»! Όχι μόνο γιατί δεν πρόσεχε αλλά κυρίως, γιατί αγνοούσε ένα πρόβλημα υγείας, που ήξερε καιρό τώρα πως υπάρχει. Ναι, αυτό που ακούσατε. Συνειδητά, χωρίς ενδοιασμούς και τύψεις, μοίραζε και μοιράζει σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες. Αυτά κυκλοφορούν γύρω μας κι αυτή είναι η αλήθεια. Όσο για τον πρώην… θα εκφραστώ λαϊκά. Μαύρο φίδι που τον έφαγε…

Πηγή: nassosblog
loading...
 
Top