ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Το αφεντικό του Ολυμπιακού δε συνηθίζει να δένεται με
ποδοσφαιριστές, ωστόσο αυτός ο παίκτης τού έχει πάρει τα μυαλά! Ποιος είναι και γιατί τον έχει τρελάνει;
Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια που είναι στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δεθεί με πολύ λίγους ποδοσφαιριστές. Ενδεχομένως μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο Ιμπαγάσα, για παράδειγμα, είναι δεδομένα μέσα στην καρδιά του αφεντικού των Ερυθρολεύκων και γι΄ αυτό σκέφτεται τώρα να του προτείνει σημαντικό πόσο στην ΠΑΕ.

Από τον "Κάνιο" και μετά ίσως δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να έχει ξετρελάνει τόσο πολύ τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών. Πολλοί είναι, βέβαια, οι ποδοσφαιριστές που γουστάρει να βλέπει στο "Καραϊσκάκη", όπως φερ΄ ειπείν ο Τσόρι, αλλά ελάχιστοι αυτοί που με το ταλέντο τους του έχουν πάρει τα μυαλά.

Πλέον, όμως, υπάρχει ένας παίκτης στο φετινό "ερυθρόλευκο" ρόστερ που ήδη έχει "φτιάξει" τον Βαγγέλη Μαρινάκη με αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο. Ο λόγος, φυσικά, για τον Κώστα Φορτούνη, που μέχρι στιγμής είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών στην προετοιμασία, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις στα φιλικά. 

Ο νεαρός χαφ έχει ενθουσιάσει το αφεντικό της ομάδας με τις ικανότητές του και βλέπει στον πρόσωπό του τον επόμενο ηγέτη του Ολυμπιακού. Το γεγονός, μάλιστα, ότι ο Φορτούνης είναι Έλληνας και προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου, χαροποιεί ακόμα περισσότερο τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών που θέλει να δει τον 22χρονο άσο να μεγαλουργεί με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και με την Εθνική ομάδα.

Βέβαια, η λατρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Κώστα Φορτούνη δεν είναι τωρινή, ούτε προέρχεται μόνο από τις φοβερές εμφανίσεις του στα πρόσφατα φιλικά. Κρατάει χρόνια και ήταν πάντα από τους παίκτες που πίστευε και ήθελε να δει στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε ότι από τον Γενάρη του 2011, σε μια εκδήλωση για την κοπή της πίτας των ακαδημιών της ομάδας, είχε προαναγγείλει δημόσια τη μεταγραφή του νεαρού χαφ από τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο το deal τελικά δεν είχε γίνει τότε, μιας και οι Αρκάδες προτίμησαν να δώσουν τον παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού (Καϊζερσλάουτερν). 

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top