ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Επίσημα πλέον από το Λιμάνι επιβεβαιώνουν πως έγινε
κίνηση. Διαβάστε τις τελευταίες πληροφορίες...

Αργά το βράδυ της Τρίτης επιβεβαιώθηκε από τον Ολυμπιακό, πως έγινε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Γκουίντο Καρίγιο από την Εστουντιάντες. Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο αυτό που έγινε γνωστό, είναι ότι οι Πειραιώτες δίνουν πάρα πολλά χρήματα για να κλείσουν τη μεταγραφή!

Θυμίζουμε πως νωρίτερα δημοσίευμα στην Αργεντινή ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων και τον Χάρα ως αντάλλαγμα.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα ανέφερε:

«Ο ελληνικός σύλλογος θα επισημοποιήσει την πρόταση του των 7 εκ. δολαρίων για τον επιθετικό.

Ίντερ, Μονακό και Ολυμπιακός ακολουθούν τα βήματα του αργεντινού γκολεαδόρ των "αλμπιρόχος", Γκουίντο Καρίγιο, όμως η ελληνική ομάδα είναι αυτή που τις τελευταίες ώρες θα κάνει το πρώτο βήμα με μια πρόταση εκατομμυρίων.

Οι Έλληνες προσφέρουν περίπου 7 εκ. δολάρια, πρόταση η οποία εκτιμάται οτι θα απορριφθεί αρχικά από την ηγεσία της Εστουδιάντες, ενώ η ευρωπαϊκή ομάδα δίνει δανεικό για ένα χρόνο τον Φράνκο Χάρα".

Παράλληλα, στο δημοσίευμα αναφέρεται οτι τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες κάνει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι»

Πρόκειται για μία εξαιρετική κίνηση και στον Ολυμπιακό είναι αισιόδοξη πως με την «δυνατή» πρόταση που έκαναν, θα μπορέσουν να κλείσουν τη μεταγραφή!

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top