ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος,
σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημέριδας «Espresso».
O παρουσιαστής του Mega και η νεαρή συνεργάτιδα της Τατιάνας Στεφανίδου φαίνεται πως γνωρίστηκαν μέσω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων, γρήγορα φάνηκε η χημεία μεταξύ τους και εξελίχθηκε σε μια τρυφερή φιλία.
Η Ιλένια Ουίλιαμς σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς είναι ζευγάρι εδώ και πέντε μήνες, παρόλο που κατάφεραν όλο αυτό τον καιρό να κρατήσουν τον δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, πληροφορίες της εφημερίδας θέλουν το ζευγάρι να πραγματοποίησε μια κοινή βραδινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο «ΘΕΑ», κατά την οποία δεν έλειψαν οι τρυφερές στιγμές μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιλένια Ουίλιαμς είναι η 25χρονη δημοσιογράφος είναι η κόρη του γνωστού τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς, στο πλευρό του οποίου είχε εμφανιστεί στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας στην Eurovision.
Η Ιλένια Ουίλιαμς με τον πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Η είδηση της σχέσης του ζευγαριού, μάλιστα, συζητήθηκε στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει: «Ναι, είναι ζευγάρι. Εχτές γιόρταζε κιόλας η κοπέλα. Να του ζήσει κιόλας! Δεν ξέρουμε αν θα έρθουν μαζί στη βάφτιση το Σάββατο. Πάντως δεν την έχω δει από κοντά. Από τις φωτογραφίες είναι πολύ όμορφη...».

Πηγή: yupiii.gr
loading...
 
Top