ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Χριστουγεννιάτικα bazaar 2014: ας κάνουμε τις φετινές αγορές με αγάπη Ενώ βρισκόμαστε περίπου 20 ημέρες πριν την πιο γιορτινή εποχή του χρόνου, τα
χριστουγεννιάτικα παζάρια γεμίζουν την πόλη και μας καλούν να κάνουμε τις εορταστικές μας αγορές με πολλή αγάπη.
Τα Χριστούγεννα είναι αναμφίβολα εκείνη η εποχή του χρόνου που αφενός αλλάζει η διάθεσή μας προς το καλύτερο και αφετέρου δημιουργείται μέσα μας όλο και πιο έντονα η επιθυμία να βοηθήσουμε όσους έχουν πραγματική ανάγκη. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα χριστουγεννιάτικα παζάρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε χώρους της πόλης και μας περιμένουν για τις εορταστικές μας αγορές, για αγορές δηλαδή με αγάπη και ουσία. Γούρια, παιχνίδια, στολίδια, χειροποίητα εδέσματα και άλλα πολλά αντικείμενα φτιαγμένα με μεράκι θα βρίσκονται στους πάγκους των παζαριών για όλο το μήνα.
Δρόμοι Ζωής – Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Δεκεμβρίου

Η εθελοντική οργάνωση «Δρόμοι Ζωής» διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο το καθιερωμένο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στο Γκάζι. Ο χώρος σημαίνει πολλά για όλους, μικρούς και μεγάλους: στο Γκάζι κατοικεί η πλειοψηφία των παιδιών που δέχονται την υποστήριξη της οργάνωσης, και το 87ο σχολείο είναι το σχολείο πολλών από αυτά.
Tο Βazaar των Δρόμων Ζωής θα υπερασπιστεί την φήμη του ως μια gourmet διοργάνωση στην πόλη με απίστευτη ποικιλία από νοστιμιές και γλυκίσματα σε συσκευασίες δώρου και ακόμη, στιλιστικά ξεχωριστά αξεσουάρ, χειροποίητα κοσμήματα, στολίδια, χριστουγεννιάτικα δώρα, προσεγμένα αντικείμενα «δεύτερο χέρι». Η δράση των Δρόμων Ζωής για 14 συνεχή χρόνια παρέχει βοήθεια σε παιδιά και οικογένειες (κυρίως Ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης, μεταναστών αλλά και σε όποια άλλη οικογένεια έχει ανάγκη). Οι πόροι εξασφαλίζονται αποκλειστικά από το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar.
Στο χώρο θα λειτουργεί μπαρ με καφέ, αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά εδέματα. Στη διάρκεια του διημέρου, εθελοντές μουσικοί, κουκλοπαίκτες, ζωγράφοι και θεατροπαιδαγωγοί θα προτείνουν στους μικρούς επισκέπτες διασκεδαστικές δραστηριότητες. Η συμμετοχή ελεύθερη και ανοιχτή για όλους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κέντρο Ημέρας για το Παιδί «Το Λιθαράκι» του Γ. Ν. Παίδων «Π.& Α. Κυριακού»

Με σύνθημα «Βάλε κι εσύ ένα χεράκι. Μπορείς!», το Κέντρο Ημέρας για το Παιδί «Το Λιθαράκι»,  μας καλεί στο χριστουγεννιάτικο bazaar αυτήν την Κυριακή (7 Δεκεμβρίου) από τις 09:30-18:00. Στους χώρους του bazaar (Αδριανού 21 & Κόδρου, Ψυχικό) θα μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία ευρεία γκάμα ποιοτικών χειροποίητων δημιουργιών, όπως κοσμήματα, πλεκτά, τσάντες, ξυλόγλυπτα, βιβλία για παιδιά και ενήλικες, γλυκίσματα, λικέρ κ.α.
Παράλληλα, για τα παιδιά θα διατίθεται δωρεάν και "face painting" από τις 11:00-14:00.
Χριστουγεννιάτικα bazaar 2014: ας κάνουμε τις φετινές αγορές με αγάπη
Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία – Σάββατο 12, Κυριακή 13 & Δευτέρα 14 Δεκέμβρη Για τρεις ημέρες, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών στη Β. Σοφίας, η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία διοργανώνει το ετήσιο χριστουγεννιάτικο παζάρι της και περιμένει όλους τους φίλους να παρευρεθούν και να πραγματοποιήσουν τις εορταστικές τους αγορές.
Στους πάγκους του bazaar μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία βιβλίων, ελλήνων και ξένων συγγραφέων, γυναικεία, αντρικά και παιδικά ρούχα επώνυμων εταιρειών, ελαφρώς μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, καλλυντικά καθώς και αξεσουάρ (τσάντες, παπούτσια, φουλάρια, καπέλα κλπ).
Σάββατο 13/12 12:00-20:00, Κυριακή 14/12 09:00-19:00 και Κυριακή 15/12 09:00-18:00.
Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της εταιρείας στο facebook.
2015 Ευχές από τα παιδιά της «Εστίας»
Το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική στέρηση, Εστία, διοργανώνει μία σειρά από χριστουγεννιάτικα bazaar σε διάφορα σημεία της πόλης σε διαφορετικές ημερομηνίες.
Νέες και νέοι με νοητική υστέρηση μαζί με τους εκπαιδευτές και εθελοντές έφτιαξαν υπέροχα γούρια, σβούρες και κλειδιά, χριστουγεννιάτικους δίσκους και καλάθια με συνθέσεις, σπιτικά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, λικέρ, γλυκά του κουταλιού, χειροποίητα ζυμαρικά και πολλά ακόμη χριστουγεννιάτικα είδη με πολύ μεράκι και αγάπη για όλους.
Τα χριστουγεννιάτικα bazaar της Εστίας που έχουν ήδη ξεκινήσει και πρόκειται να διαρκέσουν όλον τον μήνα σας περιμένουν λοιπόν σε διαφορετικά σημεία:
8-9 Δεκεμβρίου, ώρες 10.00-15.00 στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ) 
13-23 Δεκεμβρίου, ώρες 10.00-20.00 στην «Εστία», οδός Σόνιας Νικολακοπούλου 13 Ν. Ψυχικό (πλησίον πλaτείας Αγίας Σοφίας)
12-23 Δεκεμβρίου, ώρες 10.00-22.00 στο Christmas Star της HELEXPO, Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι
ΒΑZAAR ΓΛΥΚΩΝ & ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ:
18-19 Δεκεμβρίου, ώρες 10.00-18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ψυχικού «Blue Bell» (ΑΆ πλατεία Π.Ψυχικού)

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Xeblogarisma
To ξεblogάρισμα για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 13,14 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο bazaar του, για την ενίσχυση των παιδιών έως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και των άπορων κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας. Μαζί μας αυτή τη χρονιά θα είναι και η ομάδα «Επάνοδος» με έργα αποφυλακισμένων καθώς και η ομάδα «Δώσε-Πάρε»
Στο μπαζάρ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Χυτήριο» (Ιερά Οδός 44, Γκάζι) θα βρείτε εκτός από έργα φυλακισμένων γυναικών, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα «πατροπαράδοτα» τσίπουρα και ρακόμελα, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά και κουλουράκια, λικέρ, χειροποίητα σαπούνια και κεραλοιφές, πολλούς τίτλους βιβλίων από δεύτερο χέρι σε τιμές από 0,50 εως 5 ευρώ άλλα μεταχειρισμένα είδη όπως ρούχα και είδη διακόσμησης, κοσμήματα και πολλά άλλα.
Παράλληλες δράσεις θα γίνουν τόσο για τα παιδιά όπως αφήγηση λαϊκών παραμυθιών, θεατρικό παιχνίδι κ.α. καθώς και λαχειοφόρος με πολλά δώρα όπως προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις.
Όπως σε κάθε μπαζάρ μας, το Xeblogarisma θα συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης για τις φυλακισμένες και τα παιδάκια όπως: πάνες, είδη παιδικής περιποίησης, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων, υγρό καθαρισμού χώρου, σαπούνια, τηλεκάρτες κ.ά.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top