ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Μια φωτογραφία και μερικά σχόλια στάθηκαν η αφορμή να ξεσπάσει ένα απίστευτο διαδικτυακό... ξεμάλλιασμα. Είναι νέες, ωραίες, ταλαντούχες, αλλά ανάμεσά τους εδώ και καιρό σιγοκαίει μια κόντρα που δεν λέει να κοπάσει. Ένα απίστευτο ξεκατίνιασμα με πρωταγωνίστριες την Κατερίνα Καινούργιου και την Αγγελική Ηλιάδη πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο, με αφορμή μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η τραγουδίστρια.

Κόκκινο χτύπησαν τα νεύρα της Αγγελικής, όταν μια follower της την ενημέρωσε πως η Καινούργιου συχνά πυκνά αναφέρεται σε εκείνη λέγοντας πως δημοσιοποιεί τις προσωπικές της στιγμές για να προκαλεί.

Η κόντρα των δύο γυναικών σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού YES είχε ξεκινήσει από την περίοδο που η παρουσιάστρια συμμετείχε στο "Δέστε τους", η οποία τότε είχε δηλώσει πως η Ηλιάδη υπερπουλάει την εγκυμοσύνη της προκειμένου να βρίσκεται στο προσκήνιο. Αν και μέχρι τώρα η τραγουδίστρια δεν είχε τοποθετηθεί για αυτό, μαθαίνοντας πως η Καινούργιου δεν σταματά να ασχολείται μαζί της, έσπασε την σιωπή της.

"Κάτι πρέπει να πει μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί της", έγραψε η Ηλιάδη κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί με τον σύντροφό της Σάββα Γκέντζογλου την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, δείχνοντας πως η υπομονή της έχει πλέον εξαντληθεί. Όπως φαίνεται πάντως η κόντρα των δύο γυναικών μαίνεται για τα καλά και δεν αποκλείεται σύντομα η Κατερίνα να της δώσει νέες διαστάσεις.
loading...
 
Top