ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Για δεύτερη φορά φέτος το καλοκαίρι η
Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε το πέρασμά της από τη Μύκονο μαζί με τους γιους της και αλλά και τη μεγαλύτερη αδελφή της -και μεγάλη της αδυναμία- Ελίνα.

Ο φωτογραφικός φακός τού YOU τσάκωσε κατ’ αποκλειστικότητα την ηθοποιό και παρουσιάστρια να απολαμβάνει το μεσημεριανό της μπάνιο στην παραλία του Πάνορμου, έχοντας δίπλα της… δύο Ελίνες! Μαζί με την Ντορέττα και την αδελφή της ήταν και η Ελίνα Καντζά, πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, που τα τελευταία πέντε χρόνια ζει μόνιμα στη Μύκονο με τον αγαπημένο της Dj Ras και δραστηριοποιείται εκεί επιχειρηματικά.
Κολύμπι πολλές ώρες αλλά και πολλή συζήτηση μέσα στη θάλασσα για τις δυο αδελφές που είναι αχώριστες και πολύ αγαπημένες. Φέτος, μάλιστα, επέλεξαν να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού τους με τους γιους της Ντορέττας, Φίλιππο και Διονύση, που λατρεύουν τη θεία τους και που εκείνη φυσικά δεν τους χαλάει κανένα χατίρι. Αυτές τις μέρες η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρίσκεται στην Αθήνα, αφού ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα για το «Μusic School» που θα παρουσιάζει στο MEGA από τον Οκτώβριο, οπότε διακοπές τέλος!
Mykonos 17-08-14
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top