ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 22:00 το βράδυ. Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την
Κυριακή 17 Αυγούστου, στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας των Τεμπών, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 22:00 το βράδυ, για τη διευκόλυνση της επιστροφής των εκδρομέων από τις παραλίες των νομών Λάρισας και Πιερίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης οι ρυθμίσεις αυτές προβλέπουν:

- Αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού (χ/θ 393+100) έως τη δ/ση Ομολίου (χ/θ 390+500), αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

- Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη δ/ση Ομολίου.

- Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη δ/ση Ομολίου.

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top