ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αποφυλακιστήριο από το σωφρονιστικό κατάστημα Αλικαρνασσού όπου κρατείτο, πήρε, σύμφωνα με πληροφορίες του  patrastimes.gr, ο πατρινός κρατούμενος Δ.Μ.
Το αποφυλακιστήριο του Δ.Μ. σήμανε συναγερμό στην Ασφάλεια Πατρών, η οποία βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή, μετά το έκτακτο σήμα που κατέφθασε στην υπηρεσία ότι πριν λίγες ώρες αφέθηκε ελεύθερος ο εν λόγω κρατούμενος.
Ο κρατούμενος, που πρόσφατα είχε μεταφερθεί στις φυλακές Αλικαρνασσού από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου όπου κρατείτο, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, πέτυχε τελικά την αποφυλάκισή του, μετά από συνεχείς αιτήσεις οι οποίες απορρίπτονταν από την Εισαγγελία, μέχρι τώρα.

Ο Δ.Μ. είναι ιδιαιτέρως γνωστός στις αστυνομικές Αρχές, αφού βρισκόταν προφυλακισμένος όχι μόνο για σοβαρά αδικήματα για τα οποία και κατηγορείται, αλλά και για επίθεση σε βάρος αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος υποδιοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, όταν τον σταμάτησαν προκειμένου να τον ελέγξουν πριν αρκετό καιρό στην οδό Ανθείας στην Πάτρα.

Επιπλέον ο κρατούμενος παλαιότερα είχε εμπλοκή και στην πολύκροτη υπόθεση των «κυκλωμάτων της νύχτας», αρχικά καταδικαστεί για την τέλεση κακουργηματικών πράξεων στην υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας (όμως έχει αθωωθεί), ενώ γενικότερα έχει επιδείξει επιθετική συμπεριφορά.

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top