ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/8
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Mία ξαφνική, ευχάριστη ανατροπή θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη και έχει τις φάσεις της, τις οποίες μερικές φορές δεν θα μπορείς να ελέγξεις. Από την άλλη, κάποιες οικογενειακές ισορροπίες θα χαλάσουν ξαφνικά και θα πρέπει να παλέψεις πολύ περισσότερο για να τις βάλεις σε μια τάξη.
Ερωτικά: Φλερτάρεις με την ιδέα της αλλαγής, γι' αυτό θα είναι έκπληξη για σένα το να δεχτείς μια ξαφνική πρόταση από ένα πρόσωπο που ούτε καν το περίμενες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα και κάποια υπόσχεση ή κάτι που προδικάζει ότι θα ξεκινήσει μια σχέση μεταξύ σας. Μπορεί, επίσης, να δεις τον Ζυγό από εκεί που δεν περίμενες να τον συναντήσεις, ενώ ίσως μια σχέση με Καρκίνο ή Αιγόκερω να διακοπεί απότομα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενθουσιάζεσαι με μια ιδέα που σου φαίνεται λαμπρή και σκέφτεσαι τι μπορεί να κάνεις για να επιβληθείς στις καταστάσεις. Μην αρνηθείς αν έχεις κάποια πρόταση που δεν την περίμενες. Αν πεις όχι σημαίνει ότι φοβάσαι να την αντιμετωπίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Θα ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες που υπάρχουν μέσα στην ψυχή σου και σε ταλαιπωρούν για καιρό. Διαπιστώνεις ότι σου κάνει καλό να διατηρείς καλές, φιλικές σχέσεις με πρόσωπα που ίσως να έχετε καιρό να μιλήσετε ή έχετε χάσει επαφή για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Ερωτικά: Έχεις μέσα σου τη διάθεση της συντροφικότητας γι' αυτό θα προσπαθήσεις να μην δώσεις μεγάλη σημασία σε δυσάρεστες αναμνήσεις που μπορεί να έχεις με τον Καρκίνο ή το Ζυγό. Αν δεν μπορείς να τις ξεπεράσεις, καλύτερα να μην πάρεις αποφάσεις που θα είναι βιαστικές.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι ενώ θέλεις να ηγείσαι και να έχεις εσύ την πλήρη ευθύνη για πολλά πράγματα, κάποιοι συνεργάτες μπορεί να εκμεταλλεύονται ορισμένες καταστάσεις. Εσύ δεν μπορείς να αντιδράσεις άσχημα, κάνοντας κάτι διαφορετικό, όμως μπορείς να δείξεις με τον τρόπο σου ότι γνωρίζεις τις προθέσεις τους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Προετοιμάζεσαι πολύ καλά προκειμένου να ξεπεράσεις τις αντοχές σου. Μερικές φορές αφήνεις πίσω σου πολλές εκκρεμότητες μαζεμένες, οπότε αναγκάζεσαι να πειθαρχείς και τα κάνεις όλα μαζί. Με την βοήθεια παρέας σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη άνεση να κινηθείς γιατί δεν θα βαριέσαι και θα κάνεις και κάτι χρήσιμο για σένα. Η τέχνη μπορεί να σε συγκινήσει και να πάρεις αποφάσεις να ξεκινήσεις κάτι που σε εμπνέει από τον Σεπτέμβριο και μετά.
Ερωτικά: Αναζητάς περισσότερο την αρμονία και την ομορφιά στην σχέση σου. Για το λόγο αυτό προσπαθείς να μην επηρεαστείς από τις κόντρες του Αιγόκερου, ο οποίος δεν έχει μεν κοινά σημεία μαζί σου, όμως νιώθεις ότι έχεις κάποια υποχρέωση απέναντί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Επισημαίνεις κάποιες διαφορές που έχεις με άτομα με τα οποία δεν ταιριάζετε, όμως υποχρεώνεσαι εκ των πραγμάτων να τα βρεις μαζί τους για να μην διαταραχθούν οι σχέσεις σας. Το καλό είναι ότι θα πάρεις χρήματα και μάλιστα άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Επικοινωνείς με τους γύρω σου πιθανόν από ανάγκη, γιατί δεν θέλεις να κρατήσεις θυμό ή ακόμα και στεναχώρια από διάφορα που συμβαίνουν και αντιλαμβάνεσαι. Οι συνθήκες δεν σε αφήνουν να ζήσεις όπως θέλεις, δηλαδή με τους δικούς σου ανθρώπους και με την οικογένεια σου, αντίθετα, σε βγάζουν από τις συνήθειές σου με στόχο να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Υπό αυτό το πρίσμα, μια ξαφνική επίσκεψη φίλων στο σπίτι σου πιθανόν να σε αναστατώσει, αλλά ευχάριστα.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι να ζήσεις ένα ρομάντζο και πιθανόν να έχεις περισσότερες καλές στιγμές εάν αφεθείς. Όμως, παρόλο που το θέλεις, μπορεί να σε καταλάβει ένα είδος θυμού και να τα τινάξεις όλα στον αέρα ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση. Συγκράτησε τα νεύρα σου – να θυμάσαι, πάνω από όλα, ότι καλό είναι να δείξεις ευγένεια και να μην μιλήσεις με υποτιμητικά λόγια.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σημαντική συνάντηση με ένα πρόσωπο που έχει νεωτεριστικές ιδέες θα σε πιέσει να πάρεις ένα άλλο δρόμο αποφάσεων. Πιθανόν να μην θέλεις να διατηρήσεις κάποιες συνεργασίες, αλλά προς το παρόν θα ήταν χρήσιμο να μην κάνεις κάποια κίνηση που θα χαλάσει το κλίμα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Χρειάζεσαι να είσαι σε καλή διάθεση, ώστε να μην αφήσεις την κακή ενέργεια να σε κυκλώσει. Εξάλλου υπάρχει ο Δίας στο ζώδιό σου, που θα σου δώσει από εδώ και πέρα τις ευκαιρίες που αναζητάς. Για το λόγο αυτό, είναι καλύτερα προς το παρόν να αναζητάς παρέες που δεν σε βαραίνουν και δεν σου δημιουργούν καθόλου εντάσεις, αντίθετα σε κάνουν και περνάς καλά γιατί θα γελάς μαζί τους και θα χαλαρώνεις.
Ερωτικά: Συμμορφώνεσαι με τον τρόπο που θέλει το άλλο πρόσωπο και κινείσαι πολύ διπλωματικά για να μην χαλάσετε τις καρδιές σας. Μια ξαφνική γνωριμία με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό θα σε ενθουσιάσει και θα σε κάνει να ξεπεράσεις τα όριά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αναγκαιότητα συνεργατών ή ακόμα και η πληροφόρηση νέων ιδεών θα σου κάνει πολύ καλό. Γιατί θα αναζητήσεις την προσωπική σου αξία μέσα από την δουλειά σου και θα δεις ότι μπορείς να την κατακτήσεις με ένα τρόπο πολύ διπλωματικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να γεφυρώσεις πολλές καταστάσεις και η ισορροπία δεν είναι εύκολη. Μερικές φορές γίνεσαι σάκος του μπόξ για τους άλλους και πάνω σου μπορεί να ξεσπάει κάθε τι που γίνεται. Για αυτό εσύ θα κρατήσεις όσο μπορείς την ευγένεια σου, αλλά και την καλή σου διάθεση. Κυρίως, θα κρατήσεις μια καλή τάξη με το φαγητό και θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις όσο μπορείς την εμφάνισή σου.
Ερωτικά: Η θετική αντιμετώπιση της ζωής μερικές φορές είναι χρήσιμη για να πιστέψεις ότι ένα πολύ καλύτερο μέλλον σε περιμένει στα προσωπικά σου. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μαγνητίσεις το καλύτερο και δεν θα νιώθεις μοναξιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνιάς για ένα σωρό λεπτομέρειες που μπορεί να μην έχουν λυθεί αυτή την στιγμή. Αντί όμως να αντιμετωπίσεις την κατάσταση δυναμικά, μπορεί να πηγαινοέρχεσαι από τις γνώμες των άλλων και να μην έχεις την ευελιξία να αποφασίσεις τι πρέπει να αρνηθείς και τι όχι.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Νιώθεις ότι μπορείς να κερδίσεις πόντους και πρώτα από όλα μέσα στην προσωπική σου ζωή, γιατί θα ασχοληθείς πολύ περισσότερο με εσένα παρά με τους άλλους. Το πιο σημαντικό είναι ότι αν αγαπήσεις τον εαυτόν σου, δεν θα περιμένεις να αγαπηθείς από τους άλλους.
Ερωτικά: Η πρώτη εντύπωση μπορεί να μετράει περισσότερο από όλα. Για αυτό, πιθανόν από μια νέα γνωριμία να ξεκινήσει κάτι πολύ καλό, γιατί θα αρέσεις και θα έχεις την άνεση να διαχειριστείς ακόμα και τον πιο δύσκολο παρτενέρ.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναπτύσσεις πρωτοβουλίες οι οποίες δείχνουν ότι μπορεί να μην έχεις την ανάγκη να ρωτήσεις ή να πάρεις την γνώμη των άλλων. Αυτό είναι πολύ καλό αν δουλεύεις μόνος/η σου. Αν όμως δεν εργάζεσαι, κάπου θα «σκαλώσει» η υπόθεση αν δεν παίρνεις και την γνώμη των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Μπορεί να ζητάς για λίγο την ξεκούραση, γιατί τις τελευταίες ημέρες δεν έχεις σταματήσει καθόλου. Η ηρεμία και η χαλάρωση θα σου φέρουν και μια αναζωογόνηση στο πρόσωπο. Καλό είναι να επιδιώξεις να κάνεις επαφές με κόσμο που έχετε κοινό κώδικα επικοινωνίας.
Ερωτικά: Η κρυμμένη δυνατότητα που έχεις για την επικοινωνία μέσα από το βάθος των ματιών σου, θα σε φέρει στο δρόμο ενός Κριού ή ενός νεωτεριστή Ζυγού και χωρίς να το καταλάβεις θα πιαστείς στα δίχτυα του. Μην αρνηθείς τα συναισθήματά σου. Το καλύτερο από όλα είναι να τα σεβαστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις μπροστά πολλές επιθυμίες σου και πιθανόν να μην ξέρεις να κουμαντάρεις όλα όσα θέλεις. Μερικές φορές μπορεί να τρελαίνεσαι αλλά, αν συγκρατηθείς, στο τέλος όλο και κάτι καλό σου έρχεται – χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ικανοποιείσαι και βαθιά...

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Επιδιώκεις τις φιλικές παρέες και τις βόλτες, γιατί θέλεις να ξεσκάσεις και να βάλεις τον καλό σου να μιλήσει και να επικοινωνήσει μαζί σου. Παρόλο που κάτι σε βασανίζει αυτή την περίοδο, από οικονομικά χρέη μέχρι και κάποιοι 'εχθροί' που μπορεί να πουν κάτι που δεν είναι αληθινό για σένα, το ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να δίνεις σημασία για να μην μπαίνεις σε λημέρια που δεν σου ταιριάζουν.
Ερωτικά: Όταν είσαι με το ταίρι σου και μπαίνουν στην παρέα φίλοι και γνωστοί με τους οποίους περνάς καλά, μπορείτε και ξεσκάτε και να επικοινωνείτε πιο εύκολα. Όλο αυτό βοηθάει την σχέση σου και την κάνει περισσότερο φιλική, αλλά και πολύ ανοικτή και αισιόδοξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις πρόταση για μια συνεργασία. Πιθανόν γι' αυτό να μην ανοίγεσαι πάρα πολύ, να μην προβαίνεις σε ανακοινώσεις αλλά να περιμένεις, επειδή δεν έχεις όρεξη να πεις κάτι και μετά αυτό να μην γίνει...
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Ο εαυτός σου σε σπρώχνει να κάνεις υπερβάσεις γιατί νιώθεις έτοιμος/η να «χάσεις τελείως την μπάλα». Αν η παρέα όμως από εσένα ζητά να συμβιβαστείς με... λιγότερη περιπέτεια, θα πρέπει να την ακολουθήσεις γιατί ή άρνησή σου θα δείξει ότι δεν έχεις πάρει τα «θέλω» τους καθόλου σοβαρά.
Ερωτικά: Μην βιαστείς είτε να ξεκινήσεις μια νέα σχέση είτε να πάρεις πρωτοβουλίες να μιλήσεις για μια σχέση που δεν πάει άλλο. Μερικές φορές μπορεί να μιλάνε μόνο τα μάτια και είναι καλύτερα έτσι – δεν θα ειπωθεί κάτι σοβαρό που θα πληγώσει τον έναν ή τον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις υπομονή. Προσμένεις με αγωνία να φτάσεις επιτέλους στο σημείο που χρειάζεται, ώστε να αντιληφθείς τα πολύτιμα μαθήματα που είναι η ώρα τώρα για να πάρεις. Γνωρίζεις ότι και αυτό ακόμα θα είναι ένα σοβαρό «χέρι βοηθείας» ως προς το που θα χρειαστεί να στραφείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχεις ένα καλό, το οποίο δεν σχολιάζεται καν από τους άλλους, όμως σε κάνει ιδιαίτερα περιζήτητο: Είσαι μπροστά, για τους δικούς σου προσωπικούς λόγους - με τον δικό σου τρόπο προβλέπεις το μέλλον.
Ερωτικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να κοιμηθείς μόνος/η σου και αυτό σίγουρα θα σε προσγειώσει από κάποιες απαιτήσεις που έχεις από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο (και τις οποίες δεν μπορείς να περιορίσεις).
Οικονομικά & Καριέρα: Έρχεται σιγά-σιγά η εποχή που θα δικαιωθείς επαγγελματικά, αλλά και μέσω των προσωπικών σου αλλαγών θα γευτείς κάτι καλό. Αν δεν έχεις ακόμα παραδεχτείς τα λάθη σου δεν θα μπορέσεις ποτέ να τα διορθώσεις, οπότε ίσως τώρα να είναι μια καλή ευκαιρία να το πράξεις.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: «Άδραξε την ημέρα» λέει ένα ρητό και επειδή δυσκολεύεσαι να το κάνεις, πιθανόν να προσφέρεσαι συνέχεια ή να κάνεις θελήματα των άλλων για να φανείς άτομο της προσφοράς.
Ερωτικά: Έχεις ένα κομμάτι γοητείας που δεν κρύβεις, γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού σου μπορεί να υπάρχει και ανταγωνισμός και ίσως και εγωισμός.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην αναρωτιέσαι γιατί έχεις καπελωθεί από τον πρώτο τυχαίο συνεργάτη που μπορεί να βρέθηκε στο δρόμο σου. Το πιο δύσκολο είναι η συγχρονικότητα που μπορεί να οδηγεί σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Υπάρχουν άτομα που θέλουν με τον τρόπο τους να σε χειραγωγήσουν γιατί θέλουν να κερδίσουν κάτι παραπάνω από εσένα.
Πηγή: astrology.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top