ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Σας ξεράθηκε το βερνίκι και δεν έχετε να βάψετε τα παπούτσια σας εδώ και τώρα, μυρίζουν τα πόδια σας και δεν ξέρετε πως να απαλλαγείτε. Βγάλατε άφθες στο στόμα και δεν υπάρχει...
φάρμακο.
Η μαμά πάντα έχει πολύτιμα μυστικά στις σημειώσεις της. Εμείς τα δανειστήκαμε και σας τα μαρτυράμε.
Συμβουλή 1
Πάνω στο αγαπημένο σας χρωματιστό φόρεμα υπάρχει ένας λεκές από κακάο; Υπάρχει η λύση, χρησιμοποιήστε λίγο αλατόνερο για να τον αφαιρέσετε.

Συμβουλή 2
Αν στο ντουλάπι της κουζίνας σας έχετε αρκετές παράταιρες λινές πετσέτες, χρησιμοποιήστε τες στο μπάνιο. Διπλώστε τες όμορφα και τοποθετήστε τες σ’ ένα καλαθάκι στο μπάνιο για να τις χρησιμοποιήσουν οι καλεσμένοι σας.

Συμβουλή 3
Αν θέλετε να βάψετε τα παπούτσια σας με βερνίκι αλλά αυτό έχει ξεραθεί, προσθέστε λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού ή λίγο οινόπνευμα. Θα είναι πάλι έτοιμο για χρήση!

Συμβουλή 4
Αν η μουστάρδα σας έχει τελειώσει, μην πετάξετε το μπουκάλι της. Απλά, προσθέστε μπαλσάμικο, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και λίγο σκόρδο. Ανακινήστε το και θα έχετε ένα έτοιμο dressing για τη σαλάτα σας.

Συμβουλή 5
Αν τα μάτια σας είναι πρησμένα ή ερεθισμένα από τη γύρη, φτιάξτε ένα αφέψημα για κομπρέσες με καυτό νερό και φρέσκα ροδοπέταλα. Αφήστε τα για μια ώρα και μετά σουρώστε το. Θα έχετε μεγάλη ανακούφιση στα πρησμένα μάτια σας.

Συμβουλή 6
Αν εμφανίσατε ξαφνικά στο στόμα σας άφθες, κάντε πλύσεις με καροτόζουμο ή εναλλακτικά με μέλι και κονιάκ.

Συμβουλή 7
Αν το καλό σας λευκό τραπεζομάντηλο, αυτό που είναι προίκα από τη γιαγιά σας, σας έχει κιτρινίσει, περάστε το με γάλα, έπειτα απλώστε το στον ήλιο και τέλος πλύντε το κανονικά στο πλυντήριο.

Συμβουλή 8
Αν λατρεύετε τα τηγανιτά λουκάνικα αλλά πάντοτε σας σκάνε στο τηγάνι, δοκιμάστε να τα βράζετε για 10 λεπτά προτού τα τηγανίσετε. Όσο για το τηγάνισμα ξεκινήστε το με χαμηλή φωτιά και μετά δυναμώστε το μάτι.

Συμβουλή 9
Αν τώρα που καλοκαιριάζει υποφέρετε από κακοσμία των ποδιών σας, καταπολεμήστε τη με ποδόλουτρα από αφέψημα φασκόμηλου.

Συμβουλή 10
Αν πάντα όταν τρίβετε στο μπλέντερ ξηρούς καρπούς σας κολλάνε στον πάτο του μπλέντερ, τότε προσθέστε λίγη ζάχαρη ώστε να μην κολλήσουν από το λάδι που περιέχουν.

Συμβουλή 11


Αν τα σπιτικά σας μπισκοτάκια κόλλησαν στο ταψί και δεν ξέρετε πως να τα βγάλετε χωρίς να τα χαλάσετε ή να τα σπάσετε, χρησιμοποιήστε οδοντικό νήμα. Θα ξεκολλήσουν χωρίς να σπάσουν.
flowmagazine.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top