ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τα καταφέρατε να την κάνετε να πει το ναι σε ένα ραντεβού, προσέχετε όμως μερικά από τα παρακάτω για να μην σας δώσει τη...
χυλόπιτα μετά από αυτό! 1. Μου θυμίζεις τη μάνα μου...
Μην αναφέρεστε στη ιδιάζουσα σχέση που έχετε με την οικογένεια σας, γιατί υπάρχει διπλή παγίδα. Αν από τη μία της πείτε ότι η μαμά σας έρχεται και σας δίνει φιλάκι για καληνύχτα ενδέχεται να σας χαστουκίσει και να σηκωθεί να φύγει. Αν από την άλλη της εξομολογηθείτε ότι έχετε να μιλήσετε στον αδερφό σας από το 1990 γιατί σας έκλεψε τη γκόμενα στο δημοτικό, η κατάληξη δεν θα απέχει πολύ από την προηγούμενη. Αφήστε την να ανακαλύψει τα κρυφά μυστικά σας αργότερα, μην τις βγάλετε τα οικογενειακά σας φόρα παρτίδα!

2. Θέλω να το πάμε σοβαρά...

Όπως και να έχει, δεν πρέπει να φανείτε, ποτέ μα ποτέ, απελπισμένος γιατί όσο κι αν νομίζετε ότι όλες οι γυναίκες θέλουν να σας παντρευτούν, υπάρχουν κι οι εξαιρέσεις. Θα φύγει τρέχοντας γιατί η κακομοίρα η κοπέλα πήγαινε για μια χαλαρή βραδιά κι έπεσε σε έναν γεροντοκόρο που θέλει, μετά από όσα έχει ζήσει, να δεσμευτεί επιτέλους σοβαρά.

3. Προσοχή που στρέφετε την... προσοχή

Μην κοιτάτε άλλες γυναίκες. Όποια και αν ε΄λιναι αυτή, όπου και να βρίσκεστε, αν λέχετε μαζί σας την κοπέλα που θέλετε να το προχωρήσετε μαζί της, δεν υπάρχει λόγος να έχετε στραμμένη την προσοχή σας κάπου αλλού εκτός από αυτή....

4. Μην ανοίγετε συζητήσεις για τα πάντα

Ένας καλός τρόπος να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις είναι μην φέρνετε στη συζήτηση τις απόψεις σας για την πολιτική και τη θρησκεία αφού δεν ξέρετε τις δικές της πεποιθήσεις. Αφήστε ένα μυστήριο να πλανάται!

5. Ξεχάστε ότι είχατε πρώην!

Μην μιλάτε για τις πρώην. Ούτε στο δέκατο ραντεβού. Ούτε μετά από δέκα χρόνια γάμου. Ποτέ! Ειδικά αν ξαφνικά ανεβήκαν στην εκτίμηση σας.

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top