ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ποιος είναι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας που θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα

Το Forbes υπολογίζει την προσωπική του περιουσία στα 20 δισ. δολ., αν και ο ίδιος έκανε μήνυση στο περιοδικό υποστηρίζοντας ότι είναι πολύ μεγαλύτερη.
Έτοιμος για επενδύσεις στην Ελλάδα φαίνεται να είναι ένας από τους πλουσιότερους άνδρες της Σαουδικής Αραβίας. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα και συνομιλεί με τον πρωθυπουργό για ενδεχόμενες επενδύσεις στη χώρα.
Ο πρίγκιπας Αλ Ουάλιντ μπιν Ταλάλ είναι ιδρυτής του Kingdom Holdings και μέσω αυτού επενδύει σε ξενοδοχεία, ακίνητα αλλά και μετοχές, όπως το Twitter.
O 58χρονος Al-Waleed, είναι το Νο26 στη λίστα των πλουσιότερων του Forbes, βρίσκεται πίσω πολλές εταιρείες-κολοσσούς όπως η Citigroup, η Apple και η News Corporation, ενώ στην ιδιοκτησία του περιλαμβάνονται κορυφαία ξενοδοχεία όπως το New York Plaza Hotel, το George V καιι ο όμιλος Four Season.
Επιπλέον, κατέχει το 80% στην Rotana, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των media της Μέσης Ανατολής.
Το Forbes υπολογίζει την προσωπική του περιουσία στα 20 δισ. δολ., αν και ο ίδιος έκανε μήνυση στο περιοδικό υποστηρίζοντας ότι είναι πολύ μεγαλύτερη.
Ο πρίγκηπας χαρακτηρίζει λανθασμένη και προκατειλημμένη απέναντι στους προερχόμενους από τη Μέση Ανατολή επιχειρηματίες τη "λίστα" που δημοσιεύει κάθε χρόνο το περιοδικό με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top