ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη μεταξύ Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου στο φόντο του εκβιασμού της αποχώρησης του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση σε περίπτωση που τα ποσοστά της Ελιάς στις ευρωεκλογές είναι απογοητευτικά.
«Είναι αυτονόητη ότι χωρίς το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση δεν υπάρχει. Δεν είναι πολιτικός εκβιασμός. Το ζήτημα είναι η κυβερνητική σταθερότητα στη χώρα», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά από συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διέψευσε τα σενάρια περί απόσυρσης υπουργών από την κυβέρνηση.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την τροπολογία που κατέθεσε για τα κόμματα που αλλάζουν ΑΦΜ ή όνομα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνάντηση που είχε χθες με την ηγεσία του Ελληνοαμερικάνικου Επιμελητηρίου είχε δηλώσει πως "δεν είναι δίκαιο, σωστό και λογικό κάποιοι να χρεώνονται ένα μεγάλο κόστος και να μην πιστώνονται αυτά που αναλογικώς δικαιούνται να πιστωθούν, τώρα που η χώρα έχει αρχίσει την έξοδο από την κρίση...Πρέπει να διατηρηθεί η σταθερότητα, το πλαίσιο στρατηγικής αναφοράς της χώρας, πρέπει να βαδίσουμε με ασφάλεια στην οριστική και αμετάκλητη έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο, αλλά αυτό εξαρτάται από τον ελληνικό λαό.

Η Δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι και η Ελιά στην οποία μετέχουμε, δεν είναι ούτε 'τσόντα', ούτε ουρά. Δεν πάει να αθροίσει τα ποσοστά για να καλύψει κενά. Είναι ο πυλώνας αυτής της προσπάθειας και αν δεν έχουμε τη στήριξη του ελληνικού λαού, την κατανόησή του, φυσικά δεν μπορούμε να αναλάβουμε βάρη που ιστορικώς δε μας αναλογούν, από ένα σημείο και μετά».

Νωρίτερα, 13 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσαν τροπολογία που προβλέπει ότι «δημιουργείται η νομική έννοια της διαδοχής στα πολιτικά κόμματα, όσον αφορά τις οφειλές τους από τη λειτουργία τους, ώστε να διασφαλίζονται το Δημόσιο και οι τράπεζες αλλά και οι εργαζόμενοι σε περίπτωση αλλαγής της νομικής προσωπικότητας ή και φορολογικής ταυτότητας».

Υπενθυμίζεται ότι στα 270 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζονται τα χρέη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προς τις τράπεζες, έχοντας υποθηκεύσει την κρατική επιχορήγηση επόμενων ετών.

Αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου από τη Ντόρα Μπακογιάννη. Άφησε να εννοηθεί ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ταυτίζει την πολιτική σταθερότητα με την προσωπική πολιτική σταδιοδρομία.

«Πράξη αυτοκτονίας το δίλημμα Βενιζέλου- Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μέλλον με την παρούσα ηγεσία», δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.Την Πέμπτη συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς.

apokalipseto.blogspot.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top