ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι δράστες πουλούσαν το κρέας των σκύλων σε εστιατόρια .

Σε χωριό νότια της Κίνας, δυο άντρες πιάστηκαν να κλέβουν σκύλους προκειμένου να τους πουλήσουν σε εστιατόρια με αποτέλεσμα να ξυλοκοπηθούν πολύ άγρια από το εξοργισμένο πλήθος...

Οι δυο άντρες κατηγορούνται πως είχαν κλέψει αρκετά σκυλιά γύρω και μέσα στο χωριό και πουλούσαν τα κρέατα τους σε καφέ και εστιατόρια.
Όμως η δράση τους έλαβε τέλος όταν πιάστηκαν επ αυτοφώρω από έναν κάτοικο του χωριού και δεν άργησε η στιγμή που ένα εξαγριωμένο πλήθος επιτέθηκε στους δράστες με τούβλα χτυπώντας τους άγρια μέχρι να ματώσουν.
Η τοπική αστυνομία ανέφερε πως οι δράστες οδηγούσαν σε μικρά χωριά με τα παράθυρα ανοικτά προσπαθώντας να ακούσουν γαβγίσματα σκύλων. Μόλις έβρισκαν σκύλο στο μέγεθος που ήθελαν, του πετούσαν κρέας ποτισμένο με κατασταλτικά φάρμακα και επέστρεφαν μισή ώρα αργότερα όταν το κρέας είχε καταναλωθεί.
Στην συνέχεια, πλησίαζαν τον σκύλο, το χτυπούσαν στο κεφάλι και πετούσαν το κορμί του στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.


Αλλά σε μια από τις επιχειρήσεις τους εντοπίστηκαν από κάτοικο της περιοχής που επέστρεφε σπίτι του και είδε τους δράστες να προσπαθούν να ναρκώσουν το σκύλο του.
Ο άντρας κάλεσε τους γείτονες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν αμέσως και επιτέθηκαν άγρια στους δράστες.
Το εξαγριωμένο πλήθος με τούβλα έσπασε το αυτοκίνητο των δραστών οι οποίοι σύρθηκαν έξω από το όχημα με τους κατοίκους του χωριού να αρνούνται να τους παραδώσουν στην αστυνομία.
Αντίθετα, τους έσερναν στους δρόμους του χωριού ζητώντας εγγυήσεις πως θα λάβουν τουλάχιστον 500 λίρες ως αποζημίωση για τα σκυλιά που σκότωσαν.
Τελικά, το μαρτύριο των δραστών τελείωσε όταν οι οικογένειες τους ζήτησαν συγγνώμη και υποσχέθηκαν να καταβάλουν ένα ποσό ως αποζημίωση.


Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και δεκαετίες, το κρέας σκύλου είναι δημοφιλές στην Κίνα καθώς θεωρείται πως έχει θεραπευτικές ιδιότητες ειδικά τους χειμερινούς μήνες γιατί κρατάει ζεστό το σώμα.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top