ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Κιλκίς: Κρατούσαν 22χρονη κλειδωμένη και ετοιμάζονταν να την πουλήσουνΣυνελήφθησαν τρεις Βούλγαροι για σωματεμπόριο


Για σωματεμπόριο συνελήφθησαν δυο Βούλγαροι άντρες ηλικίας 39 και 52 ετών και μία γυναίκα 38 ετών στο Πολύκαστρο Κιλκίς, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών.
Οι δράστες κρατούσαν φυλακισμένη 22χρονη κοπέλα ομοεθνή τους, για να την πουλήσουν προς 2.700 ευρώ, σύμφωνα με το seleo. Κατά τη σύλληψή τους βρέθηκαν στα σπίτια τους (τα οποία ήταν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλoνίκης) και κατασχέθηκαν: 4 κινητά τηλέφωνα, ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και ένα αεροβόλο τύπου κυνηγετικού όπλου.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για το αδίκημα της σωματεμπορίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για παράνομη οπλοκατοχή.
Επιπλέον, σε βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, αντίσταση και απειλή, αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής προανάκρισης. Η 22χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται.
Στην 22χρονη δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ θα φιλοξενηθεί σε μονάδα Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ή ειδικό κέντρο φιλοξενίας.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top