ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Δώδεκα φορές μεγαλύτερα τα καθαρά κέρδη της σε σχέση με ένα χρόνο πριν

Η Credit Agricole έφυγε από την Ελλάδα και βρήκε την υγειά της !
Η πώληση των μονάδων που είχε σε Ελλάδα και Ιταλία (οι οποίες δεν ήταν κερδοφόρες) αποδείχθηκε ευεργετική για τη γαλλική τράπεζα Credit Agricole, όπως δείχνουν τα οικονομικά αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου που ανακοίνωσε.

Τι λένε αυτά τα στοιχεία; Ούτε λίγο ούτε πολύ ότι σε διάστημα ενός χρόνου τα καθαρά κέρδη της πολλαπλασιάστηκαν πάνω από 12 φορές, αγγίζοντας τα 700 εκατομμύρια ευρώ! Συγκεκριμένα, ενώ τα καθαρά κέρδη β' τριμήνου 2012 για την Credit Agricole ανέρχονταν στα 56 εκατ. ευρώ, στο β' τρίμηνο 2013 έφτασαν τα 696 εκατ. ευρώ, ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά την αντίστοιχη περίοδο το 2012 η Credit Agricole κατέγραφε απώλειες ύψους 370 εκατ. ευρώ λόγω της Εμπορικής Τράπεζας και 427 εκατ. ευρώ λόγω της ιταλικής Intesa Sanpaolo.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Credit Agricole, Ζαν-Πολ Σιφλέ, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν πως η τράπεζα “έχει μεταβάλει το προφίλ της και προσαρμόζεται στην κυρίαρχη κατάσταση και τους νέους κανονισμούς”.
news.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top