Θα μπορούσε να είναι ένα κάλεσμα στην περίφημη Lago Maggiore ή στο Como. Συνέβη όμως στην Αθήνα και μάλιστα στην υπέροχη βεράντα του boutique Hotel St George Lycabettus (Vertigo Poll Club) που σύμφωνα με το Forbes βραβεύτηκε ως μια από τις ωραιότερες της Ευρώπης.

H πρόσκληση ήταν για τις 8.30 μμ προκειμένου οι καλεσμένοι να απολαύσουν το εντυπωσιακό Sunset στον Αττικό ουρανό. Αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια της δημοσιογράφου Μαρίας Λεμονιά και άνθρωποι από τον πολιτικό , δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό αλλά και χώρο της μόδας ανταποκρίθηκαν. Πρωτότυπα ποτήρια με σχήμα ντισκόμπαλας με λευκό και ροζέ κρασί υποδέχτηκαν τον κόσμο, την ώρα που ήχοι από γνωστά τραγούδια κατέκλυσαν τον χώρο.

Ο σεφ του ξενοδοχείου ετοίμασε Μεσογειακές νοστιμιές από προϊόντα αμιγώς Ελληνικά του Συνδέσμου «ΕΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ» και το κέφι άναψε. Οι καλεσμένοι αντάλλαξαν κουβέντες για καλοκαιρινούς προορισμούς, χόρεψαν και τραγούδησαν το happy birthday αφού ο ήλιος είχε δύσει προσφέροντας ένα θέαμα μοναδικό. Τα κεριά στην τούρτα (μια πρωτότυπη δημιουργία των ζαχαροπλαστείων Fresh) έσβησαν την ώρα που Αναστασία Ζαννή και Φωτεινή Δάρα τραγουδούσαν το γενέθλιο τραγούδι με την άλλοτε υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη και τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο να πειράζουν την εορτάζουσα . Ο Λυκαβηττός με την μαγευτική του αύρα συμπλήρωσε το lounge σκηνικό.

Πηγή