Η Άννα Βίσση επιστρέφει δισκογραφικά με τα «Ηλιοτρόπια», ένα πολυσυλλεκτικό studio album που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την Panik Gold και είναι τώρα διαθέσιμο για presave/ preorder στα ψηφιακά καταστήματα!
Η κορυφαία ερμηνεύτρια παρουσιάζει 14 νέα τραγούδια, σε διάφορους ρυθμούς και στυλ, που φέρουν την ξεχωριστή υπογραφή του Νίκου Καρβέλα.
Προπομπό του album αποτέλεσε η αισθαντική μπαλάντα «Μέσα Μου», η οποία μας συστήνεται εκ νέου με μία dance version, ενώ ακολούθησε το ομότιτλο uptempo κομμάτι, που κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις του κοινού και έγινε no1 στο iTunes chart αμέσως μόλις κυκλοφόρησε. Επίσης, περιλαμβάνεται ένα ιδιαίτερο ντουέτο με τη Γιώτα Γιάννα, το χασάπικο «Όσοι Αγαπάνε Δεν Πεθαίνουνε», καθώς και το ανεβαστικό «Τα Χειρότερα», ένα από τα τραγούδια που παρουσίασε η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα στις φετινές επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού».
Το album θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Ιουνίου και στη συνέχεια σε όλα τα δισκοπωλεία.
 
Πηγή