ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Με μία νέα της δημοσίευση στο προσωπικό της
προφίλ στο Facebook, η Ελένη Βιτάλη έδωσε τη δική της απάντηση στην Πάολα που -παρευρισκόμενη στην εκπομπή του Αντώνη Κανάκη- αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει για εκείνη η Ελένη Βιτάλη κατά το παρελθόν.

Συγκεκριμένα η Πάολα παραδέχτηκε ότι στεναχωρήθηκε, καθώς -όπως υποστήριξε- δεν περίμενε από μια καλλιτέχνιδα όπως η Βιτάλη ν’ ασχοληθεί με το φόρεμά της, ενώ θα προτιμούσε να πει πως δεν είναι καλή τραγουδίστρια.


Τι απαντά η Ελένη Βιτάλη

«Έμαθα πάλι πως η Πάολα είπε πως τη στενοχωρεί που είπα, που να μην έλεγα, για το κοντό της φόρεμα και όχι για τη φωνή της. Εδώ πάει το δε μας χέζ@ς ρε Πάολα. Γιατί πιστεύει πως αυτό που κάνει λέγεται τραγούδι; (Η σεμινάριο αποφυγής;). Κρίμα γιατί τέτοια (δρώμενα) πρέπει να τα εξηγώ μόνο εγώ, ενώ όλοι όσοι ξέρουνε όσοι ακούνε δίχως εισαγωγικά νομίζω το καταλαβαίνουν ευτυχώς! Πού τονίζει; Ποιο ακριβώς είναι το μέταλλο της; Πώς προφέρει; Όλα όσα είναι απαραίτητα για έναν τραγουδιστή κι όχι για έναν καλό ή πόσο μάλλον μεγάλο τραγουδιστή!

Μέσα στην διάθεση των ημερών, το είχα ξεχάσει, όμως, τελικά δεν υπάρχει κοινό αυτί; Έτσι, ξεκινάνε τα πράγματα και τα πιτσιρίκια (κολλάνε) σ’ αυτό τον τρόπο σκέψης, και (καριέρας). Μα είναι δυνατόν να έχω κάτι με την Πάολα; Τι μου έκανε; Προσωπικά τίποτα! Είναι μια ταλαντούχα εν δυνάμει γυναίκα, (να μην πω κοριτσάκι η κοπέλα) και παρεξηγηθώ πως θέλω να τη μειώσω στο ελάχιστο! Η αγορά είναι ελεύθερη και για μένα και για κείνον και για όλους! Δεν θέλω με τίποτα να κάνω ένα είδος Λογοκρισίας Απαπαπαπα! Ούτε ήμουνα ούτε τώρα που μεγαλώνω θα γίνω φασιστόμουτρο, να επιτρέπω και να απαγορεύω! Για την Παολα δεν έχω αισθήματα! Ούτε αρνητικά ούτε θετικά! Όμως τελικά της έκανα κακό με τις εξυπνάδες μου, ή μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη; Ο Γιώργος ο Λιανης δεν της έκανε καλό, ούτε στα κοριτσάκια που βλέπουν (και δεν ακούνε) Ελληνάκια είναι και παιδιά , έκανε καλό σαν ραμολι να σαλιαρίζει στην τηλεόραση και να μπερδεύει κι άλλο τον απλό κόσμο με το πώς του (έδωσε το χέρι της) έτσι μου 'ρθε αν ήταν κοντά, να του δώσω εγώ το δικό μου! Διανοούμενος σου λέει ο άλλος και μασάει μια χαρά!

Τελικά, μήπως το θέμα είναι να είμαστε ευτυχισμένοι εκεί που είμαστε και να μην βγάζουμε την αυταπάτη του άλλου, δίχως να έχουμε να του δώσουμε κάτι, να καλύψει το κενό που προκαλέσαμε; Ναι η κριτική είναι απαίσια γι’αυτόν που τη δέχεται! Έχω δεχτεί πάμπολλες απαίσιες κριτικές, από το Ζυλο μέχρι αν θα με βάλει στο ραδιόφωνο, και θα πει καλά λόγια καλή του ώρα ο Τσαμπρας! Όλοι μας κρινόμαστε κι όλοι μας προσπαθούμε να ανέβουμε σκαλοπάτια, στην ίδια τη μάτια μας!!!!! ,για μας τους ίδιους! !!!!!!Τίποτα δεν είναι δεδομένο, κι η ζωή κυλάει δίχως να κοιτάει τη δική μας μελαγχολία! Άνοιξη και πάμε για άλλα! Σπάμε και ξανά ρίχνουμε! Πάντως αν ήμουνα μητέρα της τα ίδια θα της έλεγα όπως και στην Αρετή που ξεκίνησε τόσο καλά! Δεν αρκεί να βρεθούμε με μεγάλους, πρέπει να στοχεύουμε και στα μεγάλα! Αμήν», έγραψε η Ελένη Βιτάλη στα social media.

Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά, η δημοσίευση διαγράφηκε.Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top