ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αν πιστεύεις πως έχεις δει πολλά εξοχικές κατοικίες στην ζωή σου, τότε η παρακάτω σίγουρα θα σου έχει διαφύγει, καθώς είναι μοναδική.


Κι όμως, το αρχιτεκτονικό γραφείο Anti Reality αποφάσισε να κάνει κάτι εντελώς ασυνήθιστο και να δημιουργήσει μία εξοχική κατοικία που η πισίνα θα είναι στην οροφή του κτιρίου.

Φέρνοντας τα πάνω, κάτω, η εξοχική κατοικία σχεδιάστηκε έτσι ώστε να έχει μία πισίνα για στέγη, χωρίς αυτό όμως να την εμποδίζει στο να έχει πανοραμική θέα.Το σπίτι έχει τριγωνικό σχήμα και ουσιαστικά αποτελείται από δύο βασικά μέρη,το καθιστικό και την πισίνα.Από εκεί και πέρα οι χώροι μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με το γούστο του ιδιοκτήτη.

Μάλιστα οι αρχιτέκτονες τοποθέτησαν έναν κινούμενο τοίχο στο εσωτερικό της κατοικίας, βάση του οποίου διαμορφώνονται τα υπόλοιπα δωμάτια, δηλαδή η κουζίνα, το μπάνιο και η κρεβατοκάμαρα.

Βέβαια το «διαμάντι» του σπιτιού είναι η πισίνα, η οποία εκτός ότι είναι αρκετά μεγάλη, έχει και ένα ιδιαίτερο χρυσό σώμα που δένει τέλεια με την βραχώδη περιοχή στην οποία είναι χτισμένη η βίλα.

Πηγή: iefimerida.gr


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top