ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
“Κλεισμένος”…
σχεδόν κάθε μέρα για το επόμενο δίμηνο ήταν ο serial killer Ορέστης, ο οποίος όταν δεν σκότωνε αθώες γυναίκες, εργαζόταν ως φωτογράφος…

Οι αποκαλύψεις για το πώς κινούνταν στην καθημερινότητά του ο «Ορέστης», ο 35χρονος άνδρας που σκορπούσε τον θάνατο στην Κύπρο, διαδέχονται η μία την άλλη. Ορέστης: Έξαλλοι στην Κύπρο με την σύζυγο του αρχηγού της Αστυνομίας!

Nέα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα, λοιπόν, φέρνει στο φως σήμερα το Sigmalive, σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση του καθ’ ομολογίαν 35χρονου κατά συρροήν δολοφόνου.

Το κυπριακό Μέσο εξασφάλισε κι αποκαλύπτει το ημερολόγιο στο οποίο ο 35χρονος σημείωνε όλες τις εκδηλώσεις που είχε να καλύψει ως φωτογράφος.

«Φορτωμένος» με εκδηλώσεις ήταν τους ερχόμενους μήνες ο 35χρονος καθ’ ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος, Ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, Μάιος και Ιούνιος ήταν γεμάτοι από εκδηλώσεις για τον κατά συρροήν δολοφόνο.

Αξιοσημείωτο πως φαίνεται ότι, όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες, χρησιμοποιούσε δύο κάρτες τηλεφωνίας.

Τα στιγμιότυπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι αυτούσια όπως ήταν στο κινητό του 35χρονου.Δείτε τις φωτογραφίες από το… φουλ πρόγραμμα που είχε ο Ορέστης.Ορέστης


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top