ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο καιρός για το Πάσχα,  δύο μόλις εβδομάδες πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, ενδιαφέρει όλο και περισσότερους πολίτες που επιθυμούν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους.



Ο καιρός μέχρι και τις 17 Απριλίου θα παραμείνει άστατος με βροχές και καταιγίδες, ωστόσο  για το δεύτερο 15νθήμερο του Απριλίου υπάρχει μια γενική τάση που δείχνει βελτίωση των καιρικών φαινομένων και μείωση της αστάθειας, χωρίς να υπάρχει επίσημη πρόβλεψη των μετεωρολόγων.

Ο  διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Θοδωρής Κολυδάς αναλύοντας τα δεδομένα για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών, μιλώντας στο protothema, αναφέρθηκε και στον καιρό για το Πάσχα. 

«Ο καιρός θα είναι άστατος μέχρι και τις 17 Απριλίου», υπογραμμίζει ο Θοδωρής Κολυδάς.

«Για το δεύτερο 15νθήμερο του Απριλίου υπάρχει μια γενική τάση που δείχνει βελτίωση των καιρικών φαινομένων και μείωση της αστάθειας». 

Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός, κλήθηκε να πει τι καιρό θα έχουμε το Πάσχα και ο ίδιος απάντησε  ότι είναι πολύ νωρίς να γνωρίζουμε από τώρα τον καιρό.

Μάλιστα, είπε αστειευόμενος ότι και η γυναίκα του, ψάχνει στα μερομήνια …για να δει τον καιρό του Πάσχα.

Πολλοί είναι οι εκδρομείς που ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τα μεγάλα αστικά κέντρα από την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να γιορτάσουν τις άγιες αυτές ημέρες στην εξοχή, παρακολουθώντας παράλληλα, μέρα παρά μέρα  τα καιρικά δελτία.

Στις σημερινές καταγραφές δεδομένων, ο καιρός στη χώρα μας θα είναι άστατος όλη την εβδομάδα και τα ίδια φαινόμενα θα συνεχιστούν και την επόμενη.

Από τις 19 Απριλίου και μέχρι τις 21 θα υπάρχει μια βελτίωση του καιρού, αλλά με ανέμους.

Σημειώνεται ότι φέτος η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά στις 22 Απριλίου και το Πάσχα είναι στις 28 του μήνα.

Πηγή: protothema


Πηγή: http://bit.ly/2LwBW5o
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top