ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένταση σημειώθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη στη Βαρβάκειο Αγορά, κατά τη διάρκεια
διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε η ομάδα Vegan για τα δικαιώματα των ζώων «Direct Action Everywhere». Στο σημείο δεν υπήρχαν δυνάμεις της αστυνομίας, όπως έχει συμβεί άλλες φορές, με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο αλλά και σύμφωνα με τις καταγγελίες των ακτιβιστών, η αντίδραση των κρεοπωλών ήταν ιδιαίτερα προκλητική, καθώς πέταξαν κροτίδες κι άλλα αντικείμενα προς τους διαδηλωτές, αλλά κι έναν κουβά γεμάτο... αίμα.

«Κατά την ειρηνική διαμαρτυρία της Ομάδας DxE στη Βαρβάκειο Αγορά για τις σφαγές ζώων το Πάσχα, οι κρεοπώλες αντέδρασαν με περιπαιχτικά σχόλια και χορούς, με πέταγμα αντικειμένων, με έναν κουβά γεμάτο με αίμα προς τους διαδηλωτές και με δυναμιτάκια» αναφέρει η οργάνωση.

Πέταξαν κουβά με αίμα ζώων στους ακτιβιστές

Πέταξαν κουβά με αίμα ζώων στους ακτιβιστές



Παράλληλα, σημειώθηκε ένα συγκλονιστικό περιστατικό. «Μια πρόσφυγας που περνούσε από το σημείο και είχε βιώσει πόλεμο στη χώρα της, έπαθε κρίση από τον θόρυβο που έκαναν τα δυναμιτάκια, καθώς το μυαλό της έκανε συνειρμούς και λιποθύμησε.

»Βία από ανθρώπους προς ζώα, βία στον πόλεμο από ανθρώπους προς ανθρώπους. Διαφορετικά θύματα, ίδιος θύτης» αναφέρουν οι ακτιβιστές.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη τη διαμαρτυρία:



Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top