ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
andrika rouxa Massimo Dutti
Massimo Dutti σημαίνει κομψότητα, σημαίνει άντρας που προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια του ντυσίματος του. Η εταιρεία
Massimo Dutti φροντίζει πάντα να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε καλές τιμές και φυσικά δεν παραλείπει να ακολουθεί και όλες τις νέες τάσεις της μόδας.
Αν σου αρέσει το περιποιημένο ντύσιμο τότε πολύ σωστά διαβάζεις αυτό το άρθρο. Παρακάτω θα βρεις τη νέα αντρική collection Massimo Dutti για την άνοιξη- καλοκαίρι 2019! Είμαι σίγουρη πως η εταιρεία θα καλύψει πλήρως τις αγοραστικές σου ανάγκες, μιας και έχει να σου προσφέρει πληθώρα επιλογών.

Massimo Dutti collection άνοιξη-καλοκαίρι 2019!

Μπλούζες Massimo Dutti

Τα μπλουζάκια polo είναι αυτά που κυριαρχούν κατά βάση. Φέτος όμως η Massimo Dutti επέλεξε να βγάλει t-shirt με πιο σταθερή πλέξη που μοιάζουν περισσότερο σε μπλουζάκι που θα μπορούσες να βάλεις σε κάποια επίσημα εκδήλωση παρά σε απλό κοντομάνικο μπλουζάκι. Φυσικά στα μπλουζάκια polo δεν λείπει η ποικιλία στα χρώματα αλλά και στις μικρές λεπτομέρειες στα μανίκια και τον γιακά που κάνουν τη διαφορά.

Αντρικά παντελόνια Massimo Dutti 2019

Παντελόνια chino, slim fit και σε ίσια γραμμή. Θα βρεις επιλογές σε υφασμάτινα μονόχρωμα, με καρό σχέδιο και παντελόνια τύπο denim.  Ποικιλία σε χρώμα και παντελόνια που θα σου χαρίσουν άνεση και στυλ για την άνοιξη- καλοκαίρι 2019.

Πουκάμισα Massimo Dutti

Τι να πει κανείς για τα πουκάμισα Massimo Dutti! Από το πιο καθημερινό, απλό λινό πουκάμισο, μέχρι το πιο σταθερό, πιο βραδινό πουκάμισο, αυτό που χαρακτηρίζει όλη τη συλλογή είναι η κομψότητα. Όμορφα χρώματα, ωραίο στρώσιμο στο σώμα, του ώμους και πάνω από όλα σωστό στρώσιμο του γιακά. Χρειάζεται να πω και άλλα; Δεν νομίζω.

Αξεσουάρ Massimo Dutti 2019

Ίσως θεωρήσεις υπερβολή αυτή την κατηγορία, όμως αν είσαι εκφραστής της εταιρείας, ξέρεις πως είναι το σωστό ντύσιμο και τι απαιτεί η κάθε περίσταση. Για αυτό και η Massimo Dutti προσφέρει ποικιλία σε γραβάτες, παπιγιόν και μαντήλι για την τσέπη από το σακάκι. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και αυτή είναι που στο τέλος θα μετρήσει, πίστεψε με!

Παπούτσια Massimo Dutti 2019

Προσεγμένη όλη η νέα collection μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Όπως θα παρατηρήσεις τα παπούτσια της εταιρείας για την άνοιξη- καλοκαίρι 2019 ακολουθούν τα χρώματα και το στυλ των ρούχων της καλοκαιρινής σεζόν. Αυτό σημαίνει πως δε θα χρειαστεί να κουραστείς για να ψάξεις ποιο παπούτσι ταιριάζει με το outfit σου. Έχει φροντίσει η Massimo Dutti  για αυτό!

Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top