ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένας από τους άνδρες που εμπλέκονται σε επίθεση με οξύ, σε ένα τριών ετών αγόρι, δέχτηκε σφοδρή επίθεση στη φυλακή.


Ο Jabar Paktia, 42 ετών, φυλακίστηκε μαζί με πέντε άτομα, καθώς έλουσαν το άτυχο παιδί με θειικό οξύ, το οποίο ξεκίνησε να κλαίει λέγοντας «Πονάω, πονάω», σε ένα κατάστημα στο Worcester.

Έριξαν θειικό οξύ με πρόθεση να «κάψουν και να παραμορφώσουν» το αγόρι για να εκδικηθούν την μητέρα του..

Ο δικηγόρος του Paktia, Balraj Bhatia, δήλωσε ότι επιτέθηκαν στον πελάτη του τρεις φορές, από τότε που κατέληξε πίσω από τα κάγκελα.

Ο Paktia, 42 ετών και ο Saied Hussini, 43 ετών, βρέθηκαν ένοχοι μαζί με τους: Adam Cech, 27 ετών, Jan Dudi, 25 ετών, Birmingham και Norbert Pulko, 22 ετών.

Ο κ. Bhatia είπε ότι ο παντρεμένος πατέρας των τεσσάρων παιδιών, Paktia: «Δέχτηκε επίθεση τρεις φορές, από τότε που τέθηκε υπό κράτηση, λαμβάνοντας ως αποτέλεσμα σημαντικούς τραυματισμούς.

«Αποδείχτηκε πως έχει χτυπήσει άσχημα και μπορεί να συνεχίσουν οι επιθέσεις εναντίον του στο μέλλον».

Ένας εκπρόσωπος του NSPCC δήλωσε: «Είναι δύσκολο να καταλάβουμε πώς ένας πατέρας, μπόρεσε να εμπλακεί σε μια τέτοια τρομακτική επίθεση, εναντίον του ανυπεράσπιστου τριών ετών παιδιού του, αντί να προστατεύει το παιδί.



Ο Paktia, ο Pulko, ο Cech και ο Dudi, χαρακτηρίστηκαν ως «ενεργά εμπλεκόμενοι» από τον δικαστή και έλαβαν ποινή 12 χρόνων ο καθένας.

Το παιδί υπέστη εγκαύματα 10 εκατοστών στο αριστερό του ώμο και 3 εκατοστών στο μέτωπό του, καθώς επίσης χρειάστηκε ειδική νοσοκομειακή περίθαλψη. Από τότε, έχει ανακάμψει.

Η επίθεση έγινε στις 2:16 μ.μ. το Σάββατο 21 Ιουλίου.


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top