ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Τώρα που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, όλες οι γυναίκες θέλουν να κάνουν μια αλλαγή και το καλύτερο από ένα κούρεμα που
αναδεικνύει το την ομορφιά μας και μας χαρίζει και ένα μοντέρνο look. Τα γυναικεία κουρέματα για φέτος, έχουν αφέλειες και αγαπούν ιδιαιτέρως το μεσαίο μήκος στα μαλλιά.
Μοναδικά μακριά καρέ με ασύμμετρες μύτες και γοητευτικές αφέλειες σε μακρύ μαλλί είναι λίγα μόνο από αυτά που θα δεις παρακάτω και από τα οποία θα επιλέξεις να κάνεις μια τέλεια αλλαγή επάνω σου.

9 Τέλεια γυναικεία κουρέματα για φέτος το καλοκαίρι!


Καρέ γυναικείο κούρεμα

asimenia kare mallia
Ένα μεσαίο καρέ κούρεμα είναι πάντα τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι, καλώς είσαι πάντα καλοχτενισμένη και έτοιμη για κάθε έξοδο. Ακόμα, αυτό το look, σου χαρίζει δροσιά και μοντέρνα διάθεση.

Καρέ μαλλί με αφέλειες

asimetro kare mali
Οι αφέλειες μαλακώνουν το πρόσωπο και το γλυκαίνουν. Είναι πάντα ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα και για κάθε σχήμα προσώπου. Δες εδώ 20 Υπέροχα hairstyles για μεσαίου μήκους μαλλιά!

Ασύμμετρο καρέ κούρεμα

makri kare kourema
Το ασύμμετρο μεσαίο καρέ μαλλί, είναι πολύ μοντέρνο και ταιριάζει σε νεαρές ηλικίες που θέλουν να αναδείξουν το στυλ τους. Προτίμησε το ειδικά αν έχει ίσιο μαλλί για να κάθονται καλύτερα οι μύτες και οι αφέλειες σου.

Ίσιο μεσαίο καρέ

kastana malia spasta
Ένα ίσιο μεσαίο καρέ ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιού, από λεπτά, έως σγουρά. Είναι ένα υπέροχο κούρεμα για το καλοκαίρι για κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Μακριές αφέλειες στα μαλλιά

makria mallia spasta me afeleies
Οι μακριές αφέλειες στα μαλλιά μπορούν εύκολα να αλλάξουν το στυλ σου, μαλακώνοντας τις γωνίες του προσώπου σου. Μπορείς να τις κάνεις σε σπαστό και ίσιο μαλλί.

Ίσιο μακρύ κούρεμα

malia xantha mesaiou mikous
Εδώ δεν θα χρειαστείς πολλά, ένα ίσιο κούρεμα και ανάλαφρες μπούκλες που μπορείς να τις κάνεις με λίγο αφρό ή με τη φυσούνα του σεσουάρ σου. Αυτό το κούρεμα θέλει ίσιο μήκος για να αναδειχθεί.

Ίσιο μακρύ καρέ

isio makru kare kourema
Αν έχεις ίσια μαλλιά, επίλεξε ένα μακρύ καρέ κούρεμα που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου με κομψό και σικάτο τρόπο. Δεν χρειάζεται πολλά για να διατηρείται άψογο, μόνο καλό στέγνωμα και χτένισμα. Δες ακόμα 7 Συμβουλές για να μην ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου στο πιστολάκι!

Ίσιο κοντό καρέ κούρεμα

isio konto kare malli
Το ίσιο κοντό καρέ είναι πάντα μια τέλεια επιλογή για εσένα που αγαπάς το μοδάτο και εκκεντρικό look. Αναδεικνύεται καλύτερα σε ίσια μαλλιά.

Συμμετρικές αφέλειες στα μαλλιά

makria mallia me afeleies
Οι συμμετρικές αφέλειες σαν σκάλες, είναι πάντα μια τέλεια επιλογή για εσένα που δεν θέλεις να χάσεις από το μήκος των μαλλιών σου, αλλά να κάνεις μια μικρή αλλαγή στην εμφάνιση σου. Δείχνει υπέροχο σε ίσια μαλλιά αλλά και σπαστά μαλλιά.
Μπορείς να δεις ακόμα 6 Tips για μακριά υγιή μαλλιά!
Αυτά τα υπέροχα γυναικεία κουρέματα για φέτος το καλοκαίρι είναι τέλεια για κάθε γυναίκα που θέλει να ανανεώσει το look της με μοντέρνο και κομψό τρόπο.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top