ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Την είδηση δημοσίευσε ο σύζυγος της που απέτισε φόρο τιμής στην γυναίκα του γράφοντας ότι «η όμορφη, θαρραλέα Ρέιτσελ πέθανε ειρηνικά σήμερα το πρωί περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της».


Η ρεπόρτερ του BBC έδινε εδώ και 2 χρόνια μια άνιση μάχη με τον καρκίνο του μαστού και μέσω των social media είχε εμπνεύσει χιλιάδες άτομα με την αξιοπρέπεια και την υπερπροσπάθεια που έκανε με τον καρκίνο.







Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ιστορία της  Ρέιτσελ είχε κάνει τον γύρο του κόσμου λίγο πριν φύγει από την ζωή, καθώς χτες η ίδια δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό μήνυμα όπου αποχαιρετά το κοινό της, γράφοντας μεταξύ άλλων «Μου μένουν λίγες μέρες ζωής, αντίο φίλοι μου».

Το συγκλονιστικό μήνυμα το οποίο ανέβασε χτες στο Twitter έγραφε

«Με τα λόγια του θρυλικού Φράνκ Σινάτρα -φοβάμαι πως ο καιρός έφθασε. Και ξαφνικά μου λένε ότι μου μένουν μέρες. Είναι πολύ σουρεαλιστικό. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη που δέχομαι. Αντίο φίλοι μου».

Η δημοσιογράφος  και μητέρα ενός αγοριού είχε γίνει αγαπητή όχι μόνο μέσα από το BBC, αλλά και από το μπλογκ που είχε δημιουργήσει η ίδια, στο οποίο εξιστορούσε τον αγώνα της κατά του καρκίνου, ενημερώνοντας τους φίλους της για την κατάσταση της υγείας της.

Με την σειρά του το BBC και συγκεκριμένα το Radio 5 όπου εργαζόταν η Ρέιτσελ δημοσίευσε το δικό του μήνυμα στην μνήμη της δημοσιογράφου.

«Ηταν μητέρα του Φρέντι και γυναίκα του Στιβ. Η πολύτιμη συνάδελφος μας Ρέιτσελ Μπλαντ πέθανε. Η ίδια ενέπνευσε τόσους πολλούς με το μπλογκ της και έβαλε τα δυνατά της. Μας λείπει ήδη», ανέφερε το BBC.

Η Ρέιτσελ προτού «φύγει», προετοίμασε πλήρως το έδαφος προκειμένου ο γιος της ο οποίος είναι μόλις 3 ετών να μάθει όλη την ιστορία της μητέρας του όταν μεγαλώσει και να γίνει περήφανος για εκείνη.

Επιπλέον, προέβη και σε μία πολύ συγκινητική πράξη, αφού «άφησε» πίσω της δώρα που θα παραλαμβάνει ο γιος της κάθε χρόνο στα γενέθλιά του ώσπου να φτάσει σε ηλικία 21 ετών.

Ακόμη η Ρέιτσελ δημιούργησε ένα χειρόγραφο βιβλίο, στο οποίο έγραψε όλες τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις της ώστε να το διαβάσει ο γιος της μόλις μεγαλώσει.


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top