ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι σοκαριστικές φωτογραφίες μιας ηλικιωμένης γυναίκας που είναι ξαπλωμένη με το πρόσωπο χωμένο σε ένα μαξιλάρι σε ένα γηροκομείο στο
Οχάιο, έχουν προκαλέσει οργή και ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει μια έρευνα για την κατάσταση των ιδρυμάτων της περιοχής.

Η 80χρονη Esther Brown είχε το πρόσωπό της σε ένα μαξιλάρι που ήταν τοποθετημένο σε ένα γραφείο και πάλευε ν’ αναπνεύσει, αφού δεν μπορούσε να σηκώσει το κεφάλι της από ‘κει.

Την άτυχη γυναίκα βρήκαν σ΄αυτή την κατάσταση ο γιος της, James Brown, και μια οικογενειακή φίλη, η Julia Wiggins.




Την Τρίτη, η Wiggins μοιράστηκε τις φωτογραφίες της Brown στο Facebook για να καταγγείλει την αδιαφορία που δείχνουν οι υπάλληλοι του γηροκομείου.

Η Wiggins είχε επισκεφθεί το γηροκομείο την περασμένη εβδομάδα με τον James Brown όταν οι υπάλληλοι τους είπαν ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό δωμάτιο. Όμως όταν μπήκαν στο δωμάτιο, βρήκαν την κα Brown ανήμπορη σε μια γωνία.

“Μπήκαμε στο δωμάτιο και είδαμε ότι η μητέρα μου ήταν με τα μούτρα πάνω σε ένα μαξιλάρι, ανέπνεε με δυσκολία και πνιγόταν με το σάλιο της,” είπε ο James Brown.

Ο σοκαρισμένος γιος της γυναίκας άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.

“Την πλησιάσαμε κι όταν άκουσε τη φωνή του γιου της προσπάθησε να σηκώσει με όλη της τη δύναμη το κεφάλι της,” έγραψε η Wiggins στην ανάρτησή της.

“Μοιράζομαι αυτές τις φωτογραφίες για να προσέχετε να μην αφήνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ιδρύματα που τους βλέπουν μόνο σαν ευρώ.”

Η ανάρτησή της έχει γίνει viral με 28.000 κοινοποιήσεις και πάνω από 12.000 σχόλια.

Οι εξαγριωμένοι χρήστες των κοινωνικών μέσων έγραψαν πως τέτοιες εικόνες μόνο ντροπή προκαλούν για την κατάσταση των ιδρυμάτων στη χώρα.

“Κάτι αντίστοιχο ζήσαμε κι εμείς με τη μαμά μου,” έγραψε ένας χρήστης του Facebook, ενώ πολλοί είπαν πως τέτοια γηροκομεία – κολαστήρια πρέπει να κλείσουν.

Δεν αξίζουν οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν τέτοια γηρατειά.


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top