ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
ntysimata diashmwn antrwnΣτην διεθνή showbiz υπάρχουν δεκάδες εκδηλώσεις που οι πιο διάσημοι άντρες του πλανήτη πρέπει να εμφανιστούν. Το τελευταίο διάστημα εντοπίσαμε πολλά καλαίσθητα
ντυσίματα διάσημων αντρών που αναδεικνύουν την εμφάνιση και την προσωπικότητα τους!
Τα περισσότερα outfits είναι εμπνευσμένα από το business casual στυλ και οι celebrities τα φόρεσαν με μεγάλη επιτυχία! Με ρούχα που είναι μέσα στην μόδα, ακριβές μάρκες αλλά κυρίως διαχρονικό στυλ οι άντρες που ντύνονται με αυτό τον τρόπο δείχνουν πόσο επιτυχημένοι είναι.

Τα 24 πιο καλαίσθητα outfits διάσημων αντρών

Casual ντύσιμο

Το casual δεν χρειάζεται να είναι εξεζητημένο γιατί ο σκοπός του είναι η απλότητα. Όμως το να ντύνεσαι για άνεση δεν σημαίνει πως είσαι απεριποίητος! Ο διάσημος μουσικός παραγωγός Mark Ronson το γνωρίζει αυτό και μας δίνει τα φώτα του αφού βρίσκεται στα κορυφαία ντυσίματα διάσημων αντρών που είδαμε το τελευταίο διάστημα! Δες επίσης 12 Αντρικά στυλ από την Καλιφόρνια που θα λατρέψεις

Επίσημο ντύσιμο

Φυσικά από τα τόσα event δεν έλειπαν οι επίσημες εμφανίσεις με κοστούμια και στυλ που ξεχώρισαν! Κάποιοι διάσημοι κινήθηκαν κλασσικά ενώ κάποιοι άλλοι λίγο πιο εκκεντρικά! Όπως και να έχει το στυλ τους ξεχώρισε και τους ανέδειξε στην λίστα με τα καλύτερα outfits για επίσημο ντύσιμο των τελευταίων μηνών. Δες επίσης 27 Μοντέρνες επιλογές για γιορτινό ανδρικό ντύσιμο!

Business casual στυλ

Για μία πετυχημένη και νεανική ταυτόχρονα εμφάνιση πολλοί διάσημοι όπως ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν που γνωρίσαμε από την ταινία Creed επιλέγουν να φορέσουν κοστούμι με sneakers! Το ντύσιμο αυτό έχει αγαπηθεί από όλους και είναι κομψό αλλά ταυτόχρονα άνετο. Από την άλλη μεριά ένα επίσημο αλλά με στοιχεία casual στυλ μπορεί να γίνει αν αντικαταστήσεις το σακάκι με μία ζακέτα ή ένα πιο απλό μπουφάν.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top