ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
kostoumi ble antrasΤο να είσαι άντρας στην σημερινή κοινωνία σημαίνει ότι θα έχεις μεγάλο ανταγωνισμό. Το να είσαι ξεχωριστός θα σε κάνει πολύ πιο επιθυμητό σε όλους τους τομείς. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά όμως που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους άντρες;

Ποια γνωρίσματα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Αυτό που σε κάνει διαφορετικό από τους άλλους άντρες είναι τα γνωρίσματα που δεν έχουν. Το χτίσιμο του χαρακτήρα μας είναι εξίσου σημαντικό, αν όχι περισσότερο, από την εμφάνιση.

1. Να είσαι ηγέτης

skaki vasilias pionia
Το να είσαι ηγέτης σημαίνει ότι εσύ επιλέγεις την πορεία σου. Επέλεξε τα όνειρα σου και καθοδήγησε μόνος σου την ζωή σου και τους άλλους. Οι συμβουλές είναι πάντα χρήσιμες, ωστόσο στο τέλος της ημέρας η επιλογή είναι καθαρά δική σου. Μην χάνεις χρόνο σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Είσαι ένας ηγέτης. Βάλε καθαρούς στόχους και κάνε ότι πρέπει για να τους πετύχεις. Θέλεις περισσότερες συμβουλές για να είσαι σωστός ηγέτης; Δες επίσης: 7 πράγματα που κάνουν οι ηγέτες στον ελεύθερο τους χρόνο!

2. Να φέρεσαι με σεβασμό σε όλους

sevasmos xeirapsia
Πρέπει να φέρεσαι με σεβασμό σε όλους. Είτε είναι ο CEO της εταιρεία σου ή το παιδί που φέρνει το φαγητό με delivery. Να τους φέρεσαι με τον ίδιο σεβασμό. Όλοι παλεύουμε μαζί σε αυτή την ζωή. Θα δεις ότι όταν θα σέβεσαι τους πάντες περισσότερο, τότε θα γίνεις πολύ πιο αρεστός και αγαπητός. Ακόμα και στα δυσκολότερα άτομα, δώσε τους μερικές ευκαιρίες να φερθούν σωστά και μην τους κρατάς κακία. Αλλά μην ξεχάσεις ποτέ, ο σεβασμός έρχεται εκ των έσω. Να σέβεσαι και να αγαπάς πάντα τον εαυτό σου.

3. Προσπάθησε να κάνεις την διαφορά

dromos grammes
Αυτό που κάνει τους επιτυχημένους άντρες να ξεχωρίζουν, είναι ότι κάνουν συνήθως αυτά που δεν κάνουν οι υπόλοιποι. Όταν έχεις έναν σκοπό που είναι μοναδικός και παλεύεις για αυτά που είναι σημαντικά τότε αμέσως διαφοροποιείσαι από τους υπόλοιπους. Πρέπει να προσπαθείς πάντα να έχεις θετική επίδραση και να κάνεις αυτά που αγαπάς. Μπορείς να αφήσεις το σημάδι σου στον κόσμο. Δοκίμασε να κάνεις αυτά που άλλοι ούτε που προσπαθούν να κάνουν. Η διαφορά είναι ότι εσύ δεν θα εγκαταλείψεις όμως.

4. Κάνε την αγάπη πρώτη σου προτεραιότητα

vouno agoria skarfaloma
Έχεις κάτσει ποτέ να σκεφτείς τι πραγματικά μετράει στην ζωή; Τότε θα βρεις την απάντηση. Πρέπει να μάθεις να απαντάς στα πάντα με αγάπη. Ακόμα και σε εκείνους που δεν σου δίνουν εσένα. Πάντα θα υπάρχουν συγκρούσεις στην ζωή και διαμάχες. Δεν υπάρχει η τελειότητα.
Ωστόσο θα δεις ότι αν φέρεσαι σε όλους με αγάπη τότε γίνεσαι μοναδικός. Ακόμα και σε αντίπαλο για παράδειγμα. Ένα από τα ωραιότερα πράγματα στον αθλητισμό για παράδειγμα είναι το fair play. Να φέρεσαι στον αντίπαλο όπως θα φερόσουν στον αδελφό σου. Και θα δεις ότι μόλις αρχίσεις να το κάνεις, θετικά πράγματα θα αρχίσουν να συμβαίνουν και σε εσένα.

5. Συνέχισε εκεί που οι άλλοι σταματάνε

min ta paratas simeioma
Το να εγκαταλείψεις είναι μερικές φορές η ευκολότερη λύση. Ωστόσο το να μένεις σταθερός και δυνατός όταν τα πράγματα πάνε άσχημα είναι μοναδικό. Είναι λογικό να είσαι δυνατός όταν όλα πάνε καλά. Άλλα εκεί είναι που φαίνεται η διαφορά, στα άσχημα. Τα άτομα που δεν τα παρατάνε με τίποτα είναι τρομερή δύναμη για αυτόν τον κόσμο. Και αυτά τα άτομα μπορούμε να είμαστε εμείς.
Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι μάθουμε στον εαυτό μας να σκέφτεται σαν νικητής. Και όταν βλέπεις ότι δεν τα καταφέρνεις στο τωρινό σου επίπεδο, συνέχισε να αποτυγχάνεις μέχρι να βελτιωθείς. Κανείς πρωταθλητής δεν γεννήθηκε μόνο με επιτυχίες. Ο δρόμος προς στην κορυφή είναι φτιαγμένος με άπειρες αποτυχίες.
Είναι σίγουρο ότι άμα κατέχεις αυτά τα γνωρίσματα θα ξεχωρίζεις ήδη. Ακόμα και να μην τα έχεις μπορείς να αλλάξεις από σήμερα κιόλας. Συνέχισε να είσαι ξεχωριστός και μην τα παρατάς με τίποτα. Θέλεις να μάθεις πως να πετυχαίνεις τους στόχους σου;
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top