Από
xryses-syntages.gr
Υλικά
500 γρ σιμιγδάλι χονδρό
500 γιαούρτι
300 ζάχαρη
200 νερό
2 κγ κοφτά σόδα
1 κγ μαστίχα
4 κσ σησαμέλαιο η βούτυρο κλαριφιέ.
Σιρόπι :
700 νερό
700 ζάχαρη
1 κσ λεμόνι
1 κσ ροδόνερο
λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκανιτσα όλα τα υλικά και τελευταίο το σιμιγδάλι.
Ρίχνουμε τον χυλό σε βουτυρωμένο ταψί και αφήνουμε 2 ώρες.
Ψήνουμε αντιστάσεις 180 για 45 λεπτά περίπου.
Είναι έτοιμο όταν έχει ξεκολλήσει από τα τοιχώματα του ταψιού.
Φτιάχνουμε το σιρόπι μετράμε 5 λεπτά και αφήνουμε αλά 5 να ησυχάσει.
Σοραπιάζουμε κατ ευθείαν από τον φούρνο.
Αφήστε το όλο το βράδυ να κρυώσει και καλή απόλαυση! !!!
xryses-syntages.gr
Υλικά
500 γρ σιμιγδάλι χονδρό
500 γιαούρτι
300 ζάχαρη
200 νερό
2 κγ κοφτά σόδα
1 κγ μαστίχα
4 κσ σησαμέλαιο η βούτυρο κλαριφιέ.
Σιρόπι :
700 νερό
700 ζάχαρη
1 κσ λεμόνι
1 κσ ροδόνερο
λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκανιτσα όλα τα υλικά και τελευταίο το σιμιγδάλι.
Ρίχνουμε τον χυλό σε βουτυρωμένο ταψί και αφήνουμε 2 ώρες.
Ψήνουμε αντιστάσεις 180 για 45 λεπτά περίπου.
Είναι έτοιμο όταν έχει ξεκολλήσει από τα τοιχώματα του ταψιού.
Φτιάχνουμε το σιρόπι μετράμε 5 λεπτά και αφήνουμε αλά 5 να ησυχάσει.
Σοραπιάζουμε κατ ευθείαν από τον φούρνο.
Αφήστε το όλο το βράδυ να κρυώσει και καλή απόλαυση! !!!
Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...
Δημοσίευση σχολίου
Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.