ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Του Γιώργου Φαρμάκη

Κάποτε, ο κύριος Καμμένος ...



είχε πει ότι δεν θα επιτρέψει το ξεπούλημα του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα Σκόπια πλέον θα λέγονται Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

Η τυφλή συμφωνία για το Σκοπιανό, έχει φέρει πολλές αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας μας. Ο κύριος Καμμένος που θα έριχνε την κυβέρνηση για το Σκοπιανό, πλέον λέει ότι μεν δεν θα ψηφίσει την συμφωνία αλλά ότι δεν θα ρίξει την κυβέρνηση δε.

Καμμένος για Μακεδονία 1:



Καμμένος για Μακεδονία 2:


Τι λέει τώρα ο κ.Καμμένος:



Ο Αρχηγός των ΑΝΕΛ και Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, εχθές στην ουσία μας δήλωσε ότι απλά ροκανίζει τον χρόνο και ότι δεν θα φτάσουμε ποτέ στην εφαρμογή της συμφωνίας για το Σκοπιανό.

Βέβαια, ο κ.Καμμένος δεν μας είπε γιατί δεν έριξε την κυβέρνηση για το Σκοπιανό, όπως είχε πει ότι θα κάνει. Τώρα, μας λέει ότι δεν θα ψηφίσει την συμφωνία αλλά από την άλλη δεν ρίχνει την κυβέρνηση.

Καλό το κόλπο, αφού με αυτό τον τρόπο κρατάει και την καρέκλα αλλά και τις ψήφους ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.
Ο κύριος Καμμένος λοιπόν, ποντάρει στο ότι οι Εθνικιστές των Σκοπίων θα βάλουν «φωτιά» στην συμφωνία. Αν γίνει αυτό, ο Αρχηγός των ΑΝΕΛ θα βγει «λάδι» (νομίζει).
Όλα όμως, είναι επικοινωνιακά «τρικ». Η εξουσία είναι πολύ γλυκιά, τουλάχιστον αυτό μεταδίδουν από εχθές κάποιες ειδησεογραφικές Ιστοσελίδες , για τον κ.Καμμένο.
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ!!!!!
ΠΗΓΗ

Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top